piatok - 29. marca, 2024
, Jediný festival o zdraví v Martine

Jediný festival o zdraví v Martine

V stredu 2. septembra zavíta na Pešiu zónu v Martine Festival zdravia, ktorý má pre návštevníkov pripravený atraktívny program. Každý, kto sa zastaví v „zdravých zónach“, získa mnoho cenných informácií o zdravom životnom štýle, o svojom zdravotnom stave a rady, ako sa o svoje zdravie správne starať.

Téma zdravého životného štýlu je dnes medzi ľuďmi veľmi populárna. Návodov, ako byť zdravý, je mnoho a každý z nich sa snaží nájsť recept, ako prežiť plnohodnotný a zdravý život a cítiť sa fit. Všetko, čo ste chceli vedieť o zdraví a o zdravom životnom štýle, sa dozviete, ak navštívite Festival zdravia.

Na účastníkov čaká ukážka prípravy zdravého jedla pod dohľadom odborníčky na zdravú výživu, ochutnávka najnovších trendov v modernej kuchyni, kruhový tréning s profesionálnymi trénermi fitnes či spoľahlivé tipy na kvalitnejší spánok.

Okrem toho si priamo na mieste môžete preveriť svoj zdravotný stav a kondíciu, poradiť sa s lekármi špecialistami, zistiť svoju krvnú skupinu a dozvedieť sa viac o darovaní krvi.

Festival zdravia je unikátny projekt, ktorý sa koná v 24 mestách na Slovensku počas celého augusta a septembra. Vstup na akciu je pre každého bezplatný.

Viac informácií o programe festivalu nájdete na stránke festivalzdravia.sk.

foto: dovera.sk

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

Trópy v Turci, Trópy v Turci – exotické orchidey

Trópy v Turci – exotické orchidey

Jemná nádhera orchideí, fantastická pestrosť, rôznorodé farby a bizarné tvary kvetov ich právom zaraďujú k …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *