utorok - 19. marca, 2024
, Rádio Rebeca pripravuje novú reláciu

Rádio Rebeca pripravuje novú reláciu

Rádio Rebeca spúšťa od konca októbra novú reláciu s názvom „Nezáväzne s Evou Lacovou“. Autorkou a moderátorkou relácie je ako prezrádza samotný názov Eva Lacová. Každý týždeň privíta v štúdiu zaujímavého hosťa, ktorého životný príbeh môže byť inšpiráciou aj pre iných. Hosťami budú ľudia z rôznych oblastí života (veda, medicína, literatúra, šport, kultúra, podnikatelia atď.)

„Nezáväzne s Evou Lacovou“ budeme vysielať v premiére naživo každý štvrtok od 18 – 19 hod. a v repríze každú nedeľu od 13 – 14 hod. Premiéra relácie je naplánovaná na štvrtok 29. 10. 2015. „Chceme poslucháčov inšpirovať aj motivovať, priblížiť im prostredníctvom pravidelných rozhovorov, nielen súkromie, ale predovšetkým názory i zmýšľanie ľudí, ktorých často vnímame ako výnimočných. Počas hodinky bude hudba len okrajovou záležitosťou, priestor dostane predovšetkým slovo, čím obohatíme našu programovú štruktúru formátom, ktorý bol, je a myslím si, že stále bude pre poslucháčov veľmi lákavý,” približuje autorka a moderátorka relácie Eva Lacová.

Rádio Rebeca oslávilo nedávno svoje 2. narodeniny a nová relácia, s novým formátom, je jedným z narodeninových darčekov pre poslucháčov, ktorí si rozhlasovú stanicu môžu naladiť v Martine na frekvencii 99,6 MhZ a v Žiline na 88,6 MhZ. „V tejto chvíli máme potvrdených niekoľko zaujímavých hostí, ako sú atlétka Lucka Hrivnak Klocová, podnikateľ Michal Meško, herečka Jana Oľhová, fotograf Ľudovít Lettrich, a ďalších,” uvádza Lacová.

Nezáväzne s Evou Lacovou

Inšpiratívna hodinka nabitá zaujímavými názormi a myšlienkami.

 Každý štvrtok od 18:00 do 19:00 hod.

, Rádio Rebeca pripravuje novú reláciuFoto: Miroslav Hamar

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

, Tomáš Grega (29): Hudba je moje srdce, moja vášeň. Nemám rád stereotyp

Tomáš Grega (29): Hudba je moje srdce, moja vášeň. Nemám rád stereotyp

Tomáš Grega je členom umeleckého súboru Slovenského komorného divadla v Martine od roku 2015. Pochádza …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *