utorok - 19. marca, 2024
, Rádio Rebeca ponúka pri rozhovoroch so zaujímavými hosťami okrem zvuku aj živý obraz

Rádio Rebeca ponúka pri rozhovoroch so zaujímavými hosťami okrem zvuku aj živý obraz

Rádio Rebeca sa chce svojim poslucháčom priblížiť nielen prostredníctvom éteru na vlnách FM, ale aj vďaka internetu a sociálnym sieťam. Rádio spustilo svoj nový projekt, vďaka ktorému chce poslucháčom v rámci výnimočných vysielaní sprostredkovať nielen zvuk, ale aj živý obraz.

Technológia neustále napreduje rýchlym tempom a neprestáva nás prekvapovať možnosťami, ktoré nám každodenne ponúka. Vieme, že prenos videa z rozhlasových štúdií nie je žiadnou novinkou. Často sa na to využívali webkamery. Podarilo sa nám však zrealizovať video prenos natoľko kvalitný, že naši poslucháči teraz majú možnosť zaujímavých hostí v našom rádiu nielen počuť, ale aj naživo vidieť a komunikovať s nimi,“ predstavuje projekt Miloš Hrabovský, šéfredaktor Rádia Rebeca.

Prvým hosťom, ktorého mohli poslucháči Rádia Rebeca počuť a zároveň naživo vidieť, bol Igor Timko – spevák a líder obľúbenej slovenskej skupiny No Name. Kapela v tomto období absolvuje S tebou tour u našich západných susedov. Rozhovor bol súčasťou popoludňajšieho bloku s moderátorkou  Evou Lacovou.

 „Je prirodzené a veľmi lákavé pre poslucháčov a fanúšikov, vnímať  viacerými zmyslami. Teší ma, že sme využili možnosti, ktoré ponúka moderná technológia, a že sa aj týmto spôsobom prezentujeme voči našim poslucháčom ako moderné rádio. V priebehu týchto dní dostávame veľa pozitívnych reakcií aj preto verím, že tento živý prenos nebol posledný,“ hodnotí moderátorka Eva Lacová, ktorá v minulosti pôsobila v regionálnej televízii.

V našom rádiu sa snažíme o neustále inovácie. Podnikáme smelé kroky, ktoré nás neustále posúvajú vpred. Kráčame s dobou a snažíme sa osloviť našich poslucháčov aj mimo dosahu FM signálu prostredníctvom internetu. Svojím najnovším projektom im chceme čo najviac priblížiť atmosféru v našom rozhlasovom štúdiu v prítomnosti zaujímavých hostí. Prvé vysielanie malo väčší úspech, ako sme prvotne očakávali. Dokázalo nám to, že aj malé lokálne rádio dokáže zaujať široké spektrum ľudí, ak to urobí originálnym spôsobom,“ dodal Miloš Hrabovský.

Video: Záznam zo živého vysielania Rádia Rebeca na Facebooku

NO NAME naživo v Rádiu Rebeca

Posted by Rádio Rebeca on 15. marec 2016

Autor: Redakcia Rádia Rebeca
Foto: Matej Somr, facebook.com/Rádio Rebeca
Video: Miroslav Hamar

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

, Miklovica s Róbertom Miklom v Rádiu Rebeca! Toľko zábavy v éteri ste ešte nezažili

Miklovica s Róbertom Miklom v Rádiu Rebeca! Toľko zábavy v éteri ste ešte nezažili

Relácia venovaná novej mladej muzike, začínajúcim i starším garážovým kapelám, málo hraným interpretom a hudbe, …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *