utorok - 19. marca, 2024
, Lenka Tekeljaková: Súťaž Miss nie je len o vonkajšej kráse

Lenka Tekeljaková: Súťaž Miss nie je len o vonkajšej kráse

V pondelok, 2. mája, nás svojou návštevou v Elixíre Rádia Rebeca poctila sympatická Miss Sympatia 2016 a druhá vicemiss Lenka Tekeljaková.

Témou nášho rozhovoru bol nielen úspech v súťaži Miss Slovensko. Našu moderátorku, Paulu Beinsteinovú, zaujímal pôvod už dlhoročnej Žilinčanky Lenky Tekeljakovej. Druhá vicemiss naďalej študuje biznis manažment na vysokej školy v Bratislave – v anglickom jazyku! Pre Lenku Tekeljakovú, ktorá je svetobežníkom a vďaka povolaniu modelky precestovala kus sveta, to však nie je problém. Medzi jej záujmy patrí najmä kreslenie. Viete o tom, že všetkých 13 finalistiek účinkovalo vo videoklipe Celeste Buckingham k piesni „Hello“? O celom natáčaní, dojmoch a samotnej speváčke nám Lenka Tekeljaková porozprávala v rozhovore v našom rádiu.

Druhá časť rozhovoru sa niesla v duchu Miss Slovensko 2016. Zaujímalo nás ako prebieha a čo všetko zahŕňa táto súťaž krásy, ktorú mnohí považujú len za ukážku fyzickej krásy. Opak je pravdou. Dievčatá musia podstúpiť tvrdú prípravu na finále, ktorá má v sebe aj úpravu jedálnička. Hovorí sa, že tieto súťaže sú plné rivality. Vládlo medzi finalistkami priateľstvo? Ako Lenka Tekeljaková vnímala ostatné finalistky? Aké sú jej ďalšie plány? To všetko sa dozviete v našom rozhovore, ktorý si môžete vypočuť práve teraz v našom archíve.

 

Foto: oficiálny facebook Lenky Tekeljakovej

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

Erika Jurinová, Sociálna oblasť aj naďalej patrí k prioritám ŽSK. S akými riešeniami župa prichádza?

Sociálna oblasť aj naďalej patrí k prioritám ŽSK. S akými riešeniami župa prichádza?

O nedostatku sestier sa hovorí najmä v súvislosti so zdravotníctvom, no chýbajú aj v sociálnej …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *