štvrtok - 25. apríla, 2024
, Boris Lettrich z legendárnej kapely AYA predstavil nový album „Siedmaya“

Boris Lettrich z legendárnej kapely AYA predstavil nový album „Siedmaya“

Vo štvrtok 19. mája nás svojou návštevou poctil v žilinskom Elixíre Rádia Rebeca spevák z legendárnej žilinskej kapely AYA Boris Lettrich. 

Hlavnou témou rozhovoru, ktorý viedla naša moderátorka Petra Buková, bolo predstavenie v poradí už siedmeho štúdiového albumu s názvom „Siedmaya“. Pri tomto albume je zaujímavé, že sa krstil až sedemkrát. Spolu s Borisom Lettrichom sme si predstavili všetkých jedenásť skladieb, ktoré sa na albume nachádzajú, keďže každá skrýva svoj príbeh. Okrem samotného predstavenia piesní, sme si zopár z nich aj zahrali, konkrétne O tebe, Čiary, Môj čas a na záver rozhovoru Všetko je hmlisté. Skupina tentoraz prichádza aj s novinkou v podobe troch piesní s anglickými textami, ktoré naspieval basgitarista Michal Bukviš. Pieseň Divný zázrak na albume je venovaná nebohému Richardovi Wrightovi zo skupiny Pink Floyd, ktorú chlapci z formácie AYA veľmi obdivujú. Druhá časť rozhovoru bola venovaná najbližším plánom, koncertom a festivalom.

Legendárna pop-rocková žilinská kapela AYA už akosi patrí k Rádiu Rebeca. V našom štúdiu sa objavila už po niekoľkýkrát. Jej členmi sú spevák Boris Lettrich, gitarista Michal Tománek, basgitarista a najnovšie aj spevák Michal Bukviš, bicie Radko Pažej a klavesák Stano Vandlík.

Foto: autor

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

Erika Jurinová, Sociálna oblasť aj naďalej patrí k prioritám ŽSK. S akými riešeniami župa prichádza?

Sociálna oblasť aj naďalej patrí k prioritám ŽSK. S akými riešeniami župa prichádza?

O nedostatku sestier sa hovorí najmä v súvislosti so zdravotníctvom, no chýbajú aj v sociálnej …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *