utorok - 19. marca, 2024
, Talentovaní umelci THE YOUNG GENERATION a ich spoločný sen: Chceme zachrániť svet!

Talentovaní umelci THE YOUNG GENERATION a ich spoločný sen: Chceme zachrániť svet!

Sú nielen nadaní, ale majú aj veľké srdcia… Partia mladých spevákov s názvom The Young Generation, pod taktovkou Andreja Mutňanského, ktorého verejnosť pozná ako Andrewa Maya, sa spojila a naspievala pieseň s krásnym posolstvom. Skladba Rescue the World vás zaručene dostane!

„Jej hlavnou myšlienkou je pomôcť ľuďom sa zamyslieť nad sebou a svojím konaním. Je potrebné, aby sme vedeli, že čelíme veľkej hrozbe a taktiež je potrebné, aby sme si uvedomovali, že náš svet sa nám mení pred očami a uberá tým nesprávnym smerom,“ prezradil Andrew posolstvo piesne. Hudobník si na pomoc prizval zvučné mená ako Lina Mayer, Veronika Strapková, Ashley Abrman, Ronie, Samuel Hošek, Laura Weng a B – Joey, ktorí spolu s ním naspievali pravdivé a dojemné slová. Tie má na svedomí talentovaná textárka Patrícia Pavlíková a producentsky sa na piesni podieľal Vlado Randy Gnepa. „Nahrať spoločnú skladbu s viacerými spevákmi bolo mojím snom už dávno, ale až v lete minulého roku som sa rozhodol, že do toho skutočne pôjdem. Pieseň som zložil už dávnejšie a čakal som, kým vycítim, že skladba dozrie. Hlavnou myšlienkou tohto projektu je osviežiť a ukázať slovenskej hudobnej scéne nových, mladých a talentovaných umelcov, ktorí si zaslúžia, aby ich tvorbu poznala aj širšia hudobná verejnosť, vedel som tiež, že chcem veľké hlasy a veľké osobnosti,“ povedal Andrej na adresu svojich kolegov.

Vypočujte si telefonický rozhovor, ktorý poskytol Andrej Mutňanský alias Andrew May Eve Lacovej v rámci Elixíru:

Nahrávanie samotnej piesne prebiehalo takmer tri mesiace v rôznych štúdiách, keďže speváci sú z iných kútov Slovenska. Talentovaná partia sa tak nad prípravou ich projektu poriadne natrápila, no výsledok stojí skutočne zato a okrem dobročinného posolstva vás zaručene dostane aj po hudobnej, či estetickej stránke. Pieseň Rescue the World sa dočkala aj viedoklipu, ktorého nakrúcanie mal pod taktovkou Laco Rychtárik. Jeho tvorbu si Andrew nevie vynachváliť. „Natáčanie v košickom ateliéri WOONT bolo skutočne náročné, natáčali sme od rána do večera, ale musím povedať, že sme si ho všetci veľmi užili a vytvorili sme si medzi sebou ešte väčšie kamarátske putá,“ dodal Andrej. Počin sympatickej skupiny talentovaných spevákov si rozhodne nenechajte ujsť. Určite neoľutujete!

Autor: PR
Foto: THE YOUNG GENERATION
Video: youtube.com

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

Polemic, Polemic vydáva retrospektívny album 11SKA. Obsahuje hity Tancuj, Staré časy, Dokonalý zločin i novinku Viem

Polemic vydáva retrospektívny album 11SKA. Obsahuje hity Tancuj, Staré časy, Dokonalý zločin i novinku Viem

Jedenásty album skupiny Polemic mapuje ich niekoľkoročné tvorivé obdobie, počas ktorého sa kapela sústredila hlavne …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *