štvrtok - 28. marca, 2024
, Radoľský jarmok a koncert Pavla Hammela v kaštieli v Radoli

Radoľský jarmok a koncert Pavla Hammela v kaštieli v Radoli

Žilinský samosprávny kraj, obec Radoľa a Kysucké múzeum v Čadci Vás pozývajú na Radoľský jarmok spojený s koncertom toho najlepšieho od Pavla Hammela, ktorý sa uskutoční 5. júla v kaštieli v Radoli.  

Radoľský jarmok začne pred 10.00 hod. slávnostnou omšou v kostole sv. Cyrila a Metoda v Radoli. Od 10.00 hod. až do 17.00 hod. je pre Vás pripravený Jarmok ľudových remesiel na nádvorí kaštieľa, rovnako ako prehliadka stálych expozícií v kaštieli a výstavy „Čarovné nite“ s ukážkami paličkovania. Tie si môžete pozrieť od 13.00 hod. Okrem výrobkov ľudových remesiel a expozícií sa môžete tešiť aj na ľudovú hudbu Ondreja Rovňana zo Skalitého či na divadelné predstavenie Žabí kráľ, ktoré si pre Vás pripravilo Divadlo na hojdačke. O 15.00 hod. zaznejú hlasy Vokálnej skupiny pri ZUŠ v Čadci pod vedením Iriny Školníkovej. Hlavnou bodkou celého Radoľského jarmoku je koncert Pavla Hammela o 16.00 hod., ktorý zahrá svoje najväčšie hity.

Pre návštevníkov Radoľského jarmoku je pripravený aj sprievodný program ako kolotoče, detská manéž, skákací hrad či maľovanie na tvár.

Foto: oficiálne plagáty, zilina-gallery.sk

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

, Zaujíma vás ľudová kultúra? Pozrite si prehliadku folklórnych kolektívov

Zaujíma vás ľudová kultúra? Pozrite si prehliadku folklórnych kolektívov

Turčianske kultúrne stredisko v Martine v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja organizuje 23. septembra 2017 krajskú postupovú …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *