sobota - 20. apríla, 2024
, Vyhrajte so Žilinskou župou simulovaný zoskok z lietadla!

Vyhrajte so Žilinskou župou simulovaný zoskok z lietadla!

Pre všetkých milovníkov zážitkov pripravila Žilinská župa novú súťaž #letomzupnymletom. Každý, kto zachytí svoj letný okamih v Žilinskom kraji a pošle svoju fotku či video na mailovú adresu sutaz@zilinskazupa.sk, bude automaticky zaradený do hlasovania.

„Všetky príspevky zverejníme na našom Instagramovom profile zilinskykraj, kde budú môcť záujemcovia označiť fotky a videá, ktoré sa im budú najviac páčiť. Víťazným sa stane, samozrejme, ten, kto získa najväčší úspech u internetových fanúšikoch našej stránky,“ oznámil žilinský župan Juraj Blanár.

Cieľom je aj toto leto prezentovať Žilinský kraj ako jedinečné miesto pre turistiku, kultúru, šport či relax. „Čím viac fotiek a videí nám súťažiaci pošlú, tým viac ukážeme z nášho kraja. Máme sa čím pochváliť. A čo priláka návštevníkov viac ako reálne zážitky ostatných? Je to skvelá príležitosť ako zvýšiť cestovný ruch na miestach, ktoré nie sú možno tak známe alebo propagované, a poskytnúť všetkým tipy a námety na letné výlety,“ doplnil predseda ŽSK. Hlasovať za najobľúbenejšiu fotku i video môže každý, kto si na Instagrame vyhľadá profil zilinskykraj a označí stránky tlačidlom „sledovať“ alebo „follow“. Hlavnou cenou pre víťazov je dvakrát let v aerodynamickom tuneli, ktorý simuluje zoskok z lietadla z výšky 4.500 metrov. Súťaž trvá od 30. júna do 15. augusta.

Pravidlá súťaže #letomzupnymletom

Vyhlasovateľom je Žilinský samosprávny kraj v spolupráci s organizáciou Žilinský turistický kraj. Súťaž trvá od 21.6.2016 – 15.8.2016. Hlavným cieľom súťaže je zachytiť zaujímavé miesta v Žilinskom kraji, ktoré by dokumentovali letné zážitky, ktoré môžu ľudia v kraji absolvovať.

Do súťaže môžu prihlasovať fotografie a videá (do 60 sekúnd), na ktorých sú zachytené zážitky prihlasujúceho na území Žilinského samosprávneho kraja.

Príspevky musia byť zaslané na mailovú adresu sutaz@zilinskazupa.sk.

Organizátor ich následne zverejní na svojom instagramovom účte zilinskykraj, kde následne pripojí popis príspevku. Organizátor si vyhradzuje právo pridať k príspevku filter a hashtagy podľa vlastného uváženia.

2. Pravidlá súťaženia:

a) Do súťaže budú zaradené fotografie a videá do 60 sekúnd, na ktorých je identifikovateľné miesto v Žilinskom kraji kde bol príspevok nasnímaný.

b) Každý súťažiaci je povinný spolu so selfie fotografiou uviesť nasledovné informácie: meno, priezvisko, lokalita kde bol príspevok nasnímaný, kontaktné údaje: mailová adresa a telefónne číslo a zároveň aj hashtagy prípadne filtre, ktoré si súťažiaci praje uviesť pri fotografii. (Údaje slúžia pre jednoznačnú identifikáciu účastníka a uľahčenie komunikácie organizátora s účastníkmi súťaže.)

c) Hlavnými výhrami v súťaži sú:

2x let v aerodynamickom tuneli Hurricane Factory v Liptovskom Mikuláši , ktorý simuluje zoskok z lietadla zodpovedajúci zoskoku z výšky 4500 m. V cene je zahrnutý aj profesionálny inštruktor, zaškolenie a požičanie výstroja.

2x vstup do wellnes v Žilinskom kraji

2x vstup na prehliadku Oravského hradu

A iné propagačné predmety Žilinského samosprávneho kraja

d) Súťažiaci musí označiť „sledovať“ či „follow“ účet zilinskykraj na sociálnej sieti Instagram.

3. Pravidlá hlasovania:

a) Za platný sa považuje hlas od osoby, ktorá je sledovateľom účtu zilinskykraj na sociálnej sieti Instagram.

b) Hlasujúci musí rovnako označiť tlačidlom „páči sa mi“ s emotikonom srdca na instagramovom účte zilinskykraj súťažnú fotografiu, ktorá sa mu najviac páči. Hlasujúci môžu označiť aj viacero fotografií.

c) Hlasy od osôb, ktoré nie sú sledovateľmi instagramového účtu zilinskykraj nebudú platné.

4. Víťaznou sa stane tá fotografia, ktorá bude mať najviac označení „páči sa mi“ – emotikon srdca na instagramovom účte zilinskykraj od sledovateľov účtu zilinskykraj.

5. Zaslaním príspevku do súťaže prenecháva súťažiaci všetky autorské práva organizátorovi. Organizátor vlastní autorské práva k príspevkom zaslaným do tejto súťaže v rozsahu, ktorý mu umožňuje tieto príspevky vystavovať a uverejňovať za účelom propagácie samotného regiónu. Všetky zaslané príspevky môže organizátor vystaviť a použiť pri prezentácii Žilinského samosprávneho kraja alebo Žilinského turistického kraja.

6. Mená osôb, ktoré získali hlavnú alebo niektorú z ďalších cien, budú zverejňované na webovej stránke www.zilinskazupa.sk/sutaze, takisto na Facebook stránke Žilinský samosprávny kraj ako aj na instagramovom účte zilinskykraj. Súťažiaci, ktorí získajú cenu, budú o výsledku hodnotenia telefonicky alebo mailom vyrozumení. Organizátor nezodpovedá za prebratie ceny. Cena sa musí využiť do 31.12.2016.

7. Príspevky, ktoré nesplnia požiadavky stanovené v týchto pravidlách, nebudú do súťaže zaradené.

8. Usporiadateľ si vyhradzuje právo zo súťaže vyradiť príspevky, ktorých obsah môže budiť pohoršenie, urážať ľudskú rasu, náboženské či politické cítenie alebo príspevky, ktoré nie sú v súlade s platnými zákonmi. Duplicitná registrácia z rôznych mailových adries a využitie e-mailových schránok „záchytného“ typu (e-mailových schránok, ktoré zachytávajú správy odoslané na adresy, ktoré neexistujú) alebo použitie dočasných mailových adries účastníka automaticky diskvalifikuje bez predchádzajúceho upozornenia. Žilinský samosprávny kraj si vyhradzuje právo podmienky súťaže kedykoľvek upraviť. Žilinský samosprávny kraj vyhradzuje právo vylúčiť účastníkov, ktorí sa dopustia podvodného konania, manipulácie s výsledkami alebo nespĺňajú všeobecné zmluvné podmienky súťaže.

9. Organizátor nenesie žiadnu zodpovednosť za škody vznikajúce tretím osobám spôsobené porušením týchto pravidiel zo strany účastníkov súťaže (napríklad prihlásenie príspevku, na ktorý súťažiaci nevlastní autorské práva a pod.).

Autor: Lenka Záteková/hovorkyňa ŽSK
Foto: Žilinský samosprávny kraj, zoskok.sk

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

, Matica slovenská ocení matičiarov padlých v boji proti nacizmu v druhej svetovej vojne

Matica slovenská ocení matičiarov padlých v boji proti nacizmu v druhej svetovej vojne

Matica slovenská ocení osobnosti slovenského kultúrneho života in memoriam, ktoré sa v druhej svetovej vojne …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *