utorok - 16. apríla, 2024

I Slovensko dojalo Pharrella Williamsa k slzám

Známy spevák Pharrell Williams, ktorý si svojou piesňou Happy získal celý svet, plakal od dojatia na návšteve u americkej moderátorky Oprah Winfrey. Tá ho v štúdiu prekvapila zostrihaným videozáznamom tancujúcich ľudí z rôznych krajín sveta, ktorých motivovala práve Pharrellova pieseň. V zostrihu nechýbalo ani Slovensko.

„Nulová hrateľnosť. Nič,“ prezrádza o začiatkoch piesne Happy Pharrell Williams v relácii. „Potom sme uverejnili video a z ničoho nič, bum!“ Podľa Pharrella zo začiatku vôbec netušili, aký dopad na ľudí jeho pieseň bude mať. A už vôbec nie to, že by na ňu začali tancovať v rôznych častiach sveta a svoje videá začali uverejňovať na internete.

Oprah napokon po krátkom rozhovore Pharrellovi pustila štábom zostrihané video, v ktorom sa predviedli ľudia z Portugalska, Taiwanu, Filipín, Ísrka, Londýna, Dakaru, Nemecka a mnohých ďalších krajín. Slovensko v tomto videu samozrejme nemohlo chýbať. Objavilo sa na začiatku a urobilo dojem i na samotnú Oprah.

Ako tak Pharrell sedel v štúdiu a sledoval videá fanúšikov jeho piesne, neubránil sa slzám. „Úplne chápem prečo je tá pieseň taká nákazlivá,“ upokojovala ho Oprah. My s ňou v Rebece súhlasíme a na tvorcov slovenskej verzie Happy môžeme byť právom hrdí.

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

Hnilica, Juraj Hnilica v silnej výpovedi odkazuje na dôležitosť odpustenia

Juraj Hnilica v silnej výpovedi odkazuje na dôležitosť odpustenia

Večne usmiaty a vždy pozitívne naladený pesničkár Juraj Hnilica. Aj takýto prívlastok si zaslúžil martinský rodák …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *