sobota - 20. apríla, 2024
, Rozhodli sa pre dovolenku na Slovensku! 3 týždňovú púť z Martina do Humenného

Rozhodli sa pre dovolenku na Slovensku! 3 týždňovú púť z Martina do Humenného

Matej (22) a Janka (19) sú dvaja mladí dobrodruhovia, ktorí sa rozhodli leto stráviť netradičnou voľbou. A to cestou z Martina do Humenného s minimálnym využitím dopravných prostriedkov za 3 týždne. Trúfli by ste si na podobný výlet?

V čom spočíva motivácia týchto dvoch ľudí? „Zahodiť hodinky, čo najďalej a nechať ten čas len tak plynúť. Užiť si niečo, čo máme na dosah ruky. Ukázať, že niekedy stačia jedny dobré topánky, 2-3 litre čistej vody, trochu jedla, batoh, pár eur na cestu a chuť zažiť niečo, na čo môžete spomínať celý život,“ uvádzajú dobrodruhovia na svojej stránke pohorach.sk. „Nejde nám o výkon, ani čo najrýchlejšie prejdenie cesty, práve naopak. Pomaličky všetkým prejsť a užiť si tom, čo nám krásne prostredie Slovenska ponúka. Keď si sadnete na vrchol a všetko máte na dosah ruky. A až vedy si uvedomíte: Stálo to za to.“

Táto dobrodružná púť neunikla ani našej pozornosti a tak sme si Mateja s Jankou museli pozvať do nášho štúdia, aby nám o svojej ceste i odhodlaní prezradili viac. Zastavili sa k nám na kus reči deň pred začiatkom svojej výpravy, 23. júla, a zodpovedali tak všetky zvedavé otázky Evy Lacovej.

[audio:https://rebeca.sk/audio/23_07_2014_pohorach.mp3|titles= Matej a Janka pre Rádio Rebeca 23.07.2014]

Dobrodružnú cestu z Martina do Humenného môžete podrobne sledovať prostredníctvom internetovej stránky pohorach.sk, kde si Matej s Jankou vedú svoj denník s fotogalériou. Vďaka tejto stránke môžete mať podrobný prehľad o aktuálnom priebehu ich putovania. A v prípade záujmu pripojiť sa k nim, ich môžete kedykoľvek kontaktovať.

Rádio Rebeca bude po celý čas s Matejom a Jankou v úzkom kontakte. V priebehu ich cesty im budeme priebežne v živom vysielaní telefonovať, aby sa s nami podelili o svoje zážitky. Dovtedy im želáme šťastnú cestu.

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

Erika Jurinová, Sociálna oblasť aj naďalej patrí k prioritám ŽSK. S akými riešeniami župa prichádza?

Sociálna oblasť aj naďalej patrí k prioritám ŽSK. S akými riešeniami župa prichádza?

O nedostatku sestier sa hovorí najmä v súvislosti so zdravotníctvom, no chýbajú aj v sociálnej …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *