piatok - 29. marca, 2024
, Otto Weiter koncertoval vo Vrútkach na Dni Seniorov

Otto Weiter koncertoval vo Vrútkach na Dni Seniorov

V rámci mesiaca úcty k starším sa v nedeľu vo Vrútkach v Kine 1. Máj uskutočnil hudobno-zábavný program pre seniorov. Na akcii vystúpili a zároveň moderovali hudobníci Otto Weiter a Andrea Fischer.

Primátor mesta Vrútky, Miroslav Mazúr, zorganizoval pre seniorov zábavný koncert, ktorým si chcel uctiť celú staršiu generáciu. Starobu prirovnal k jeseni života a pripomenul, že niektorí seniori prežili ťažký život a je potrebné oceniť ich celoživotnú prácu. V rámci podujatia sa konala aj tombola, kde účastníci mohli vyhrať vecné ceny.

Otto Weiter a Andera Fischer vystúpili so svojimi najväčšími šlágrami a zároveň celé podujatie moderovali. S publikom aktívne komunikovali, vyzvali ich k tancu na pódiu a zároveň odmeňovali cédečkami. Ako hudobný hosť sa predstavili Marine Brothers, ktorý na saxofónoch interpretovali známe hity. Weiter dokonca naznačil, že by v budúcnosti mohol do Vrútok prísť aj s televíznym štábom a nakrútiť materiál do svojej show. Po skončení koncertu prebehla aj autogramiáda.

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

, Matica slovenská ocení matičiarov padlých v boji proti nacizmu v druhej svetovej vojne

Matica slovenská ocení matičiarov padlých v boji proti nacizmu v druhej svetovej vojne

Matica slovenská ocení osobnosti slovenského kultúrneho života in memoriam, ktoré sa v druhej svetovej vojne …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *