piatok - 19. apríla, 2024
, Zjazdoví cyklisti sa rozlúčili so sezónou na súťaži La Massacra 4Down

Zjazdoví cyklisti sa rozlúčili so sezónou na súťaži La Massacra 4Down

Dvaja martinskí jazdci, Aleš Rejman a Branislav Urbánek, pripravili v sobotu 25. októbra rozlúčku so sezónou pre všetkých nadšencov zjazdovej cyklistiky v podobe súťaže s názvom La Massacra 4Down. Celá akcia prebiehala v Necpaloch na starom vleku, kde bola pripravená trať s prekážkami.

Myšlienka tejto udalosti vznikla predovšetkým zo záľuby a životného štýlu jej organizátorov. La Massacra 4Down bola príležitosťou pre všetkých jazdcov predviesť svoje schopnosti a práve takýmto aktívnym spôsobom zavŕšiť sezónu, ktorá pre viacerých končí s prichádzajúcou zimou. Pointou netradičnej súťaže bol zjazd štyroch jazdcov naraz po pomerne náročnej trati s drevenými prekážkami a terénnymi úpravami. Súťažiaci boli rozdelení do dvoch kategórii. V prvej sa predviedli mladí jazdci do 16 rokov a v druhej staršia veková skupina. Z mladších ročníkov bol najšikovnejší Timotej Litvaj a víťazom zo starších zúčastnených sa stal Martin Kafka.

Bol to nielen skvelý športový deň pre bicyklistov, ale aj príjemný vizuálny zážitok pre všetkých návštevníkov a povzbudzujúcich. Celkovú atmosféru dotvárala hudba, ktorá znela popri trati a samozrejme komentovaný priebeh súťaže. Pripravené bolo aj občerstvenie v chate pod kopcom s vonkajším posedením. Vďaka pozitívnym ohlasom a spolupráci obce Necpaly organizátori tejto akcie veria v jej pokračovanie aj počas nasledujúcich rokov.

Zdroj: Redakcia

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

, Matica slovenská ocení matičiarov padlých v boji proti nacizmu v druhej svetovej vojne

Matica slovenská ocení matičiarov padlých v boji proti nacizmu v druhej svetovej vojne

Matica slovenská ocení osobnosti slovenského kultúrneho života in memoriam, ktoré sa v druhej svetovej vojne …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *