utorok - 23. apríla, 2024
, Martin hľadá nových mestských policajtov

Martin hľadá nových mestských policajtov

Mesto Martin vyhlasuje výberové konanie na obsadenie pracovného miesta príslušníka priameho výkonu služby do radov mestskej polície. Voľných je 5 pracovných miest na plný úväzok.

Charakteristikou pracovného miesta je výkon hliadkovej služby zameraný na ochranu života, zdravia a majetku občanov mesta, zabezpečovanie verejného poriadku v meste a riešenie priestupkov, plnenie úloh na úseku prevencie ako aj iných úloh vyplývajúcich pre príslušníka mestskej polície. Od uchádzačov sa vyžaduje úplné stredné vzdelanie alebo úplné stredné odborné. Taktiež musia byť vo veku nad 21 rokov, bezúhonní, musia ovládať znalosť zákona o obecnom zriadení a zákonov upravujúcich činnosť a postavenie príslušníka mestskej polície i znalosť práce s počítačom. Vyžaduje sa taktiež samostatnosť, vysoké pracovné nasadenie, komunikatívnosť, analytické myslenie, flexibilnosť, zodpovednosť a vodičské oprávnenie skupiny B.

Výberové konanie sa uskutoční 11. augusta od 09:00 hod. ráno písomnou formou a osobným pohovorom na Mestskom úrade. Súčasťou výberového konania je aj psychodiagnostika vybraných zručností. Podmienkou postupu uchádzača na osobný pohovor je úspešné absolvovanie písomného testu. Uchádzači, ktorí uspejú na osobnom pohovore, následne absolvujú psychodiagnostiku vybraných zručností.

Žiadosti o zaradenie do výberového konania musia uchádzači doručiť najneskôr do 7. augusta do 12:00 hod. na adresu Mestského úradu v Martine. Podrobnejšie informácie možno nájsť v oficiálnom oznámení o vyhlásení výberového konania.

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

Jarná očista, Jarná očista mesta spojila Martinčanov, ktorým nie je okolie ľahostajné

Jarná očista mesta spojila Martinčanov, ktorým nie je okolie ľahostajné

V piatok a sobotu 12.-13. apríla ulice mesta Martin zaplnilo množstvo detí a žiakov z …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *