nedeľa - 5. mája, 2024
, Rozprávkové Barmuseum: Princ Bajaja

Rozprávkové Barmuseum: Princ Bajaja

Malých aj veľkých divákov pozývame vo štvrtok 29. decembra o 16:00 do martinského Barmusea na predstavenie klasickej ľudovej rozprávky „Princ Bajaja“ v podaní bábkového Divadla z domčeka.

Princ Bajaja je rodinná rozprávka pre deti aj dospelých. Tradičný príbeh o láske, statočnosti a hrdinských rytieroch vám zahrá skupina stredovekých potulných kaukliarov. A pozor, nebude chýbať ani drak!

„Sme divadlo, ktorého nápady sa tvoria v domčeku a so svojím domčekom sa radi vydávame na blízke aj ďaleké cesty. Zameriavame sa hlavne na bábkové divadlo pre detského diváka a na klasické ľudové rozprávky. Snažíme sa znovu oživiť tradíciu bábkarstva, preto hrávame aj s klasickými marionetami a občas si zavoláme aj už takmer zabudnutého Gašparka,“ predstavilo sa Divadlo z Domčeka, ktoré príde do Martina z Divína.

Dĺžka predstavenia: 40 min.

Lístky si môžete zarezervovať priamo v Barmuseu, alebo online. Viac informácií ohľadom predstavenia a rezervovania lístkov nájdete na stránke barmuseum.eu

Podujatia Kultúrneho centra Museum z verejných zdrojov podporil hlavný partner projektu Fond na podporu umenia.

, Rozprávkové Barmuseum: Princ Bajaja

zdroj: barmuseum.eu, divadlozdomceka.sk

foto: zdroj

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

envirocentrum, Mesto Martin otvorilo moderné Envirocentrum

Mesto Martin otvorilo moderné Envirocentrum

Pri príležitosti Dňa Zeme mesto Martin 22.4.2024 slávnostne otvorilo moderné veľkokapacitné Envirocentrum v SIM-e. Ministerstvo …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *