piatok - 3. mája, 2024
, NOVÝ MODEL DAF CF A XF DOSTAL OCENENIE SLOVINSKÉ NÁKLADNÉ VOZIDLO ROKU 2018
Foto: archív DAF

NOVÝ MODEL DAF CF A XF DOSTAL OCENENIE SLOVINSKÉ NÁKLADNÉ VOZIDLO ROKU 2018

Redaktori a čitatelia slovinských časopisov venujúcich sa nákladným vozidlám a doprave „Transport & Logistika“ a „Mehanik in voznik“ zvolili nové modely DAF CF a DAF XF víťazom ankety „Slovinské nákladné vozidlo roku 2018“. Obidva rady DAF získali ocenenie za inovácie poháňacej sústavy a úsporu paliva a za vynikajúce pohodlie, ktoré vodičom ponúkajú.

Slovinské uznanie je ďalším ocenením v poradí, pretože nové modely DAF CF a XF boli vyhlásené za „International Truck of the Year 2018“ na veľtrhu Solutrans v novembri minulého roka a minulý mesiac dostali titul „Poľské nákladné vozidlo roku 2018“.

„Nízka spotreba paliva“

Slovinské ocenenie je výsledkom hlasovania redaktorov a čitateľov časopisov „Transport & Logistika“ a „Mahanik in voznik“. Komentár k výsledkom hlasovania uvádza: „Nové modely DAF CF a XF sú dôkazom, kam smeruje vývoj nákladných vozidiel: nové vozidlá plné inovácií, s jasným dôrazom na maximálny zisk pre majiteľov a zároveň na najvyššiu úroveň pohodlia pre vodiča. Kombinácia úplne nových motorov PACCAR MX, automatizovaných prevodoviek TraXon a zadných náprav DAF vedie k vynikajúcej spotrebe paliva a skvelým jazdným vlastnostiam.“

, NOVÝ MODEL DAF CF A XF DOSTAL OCENENIE SLOVINSKÉ NÁKLADNÉ VOZIDLO ROKU 2018

 

Skvelá hodnota

„Veľmi nás teší, že slovinskí odborníci vyjadrujú uznanie novým modelom DAF CF a XF ako najlepším vozidlám pre rozvážku a diaľkovú prepravu,“ uviedol Harry Wolters, člen predstavenstva spoločnosti DAF Trucks a riaditeľ predaja pre európsky trh. „Podčiarkuje to náš cieľ vyvíjať a vyrábať tie najlepšie nákladné vozidlá – pre majiteľa i pre vodiča.“

Spoločnosť DAF Trucks N.V. – dcérska spoločnosť americkej spoločnosti PACCAR Inc., jedného z najväčších svetových výrobcov ťažkých nákladných vozidiel – je popredným výrobcom ľahkých, stredne ťažkých a ťažkých nákladných vozidiel. Spoločnosť DAF vyrába kompletný rad ťahačov a nákladných vozidiel a dokáže ponúknuť správne vozidlo pre každú prepravnú aplikáciu. Spoločnosť DAF patrí tiež k špičke v oblasti služieb. Ponúka napríklad zmluvy na opravy a údržbu MultiSupport, finančné služby od spoločnosti PACCAR Financial a prvotriedne služby v oblasti dodávok náhradných dielov od spoločnosti PACCAR Parts. Spoločnosť DAF navyše vyvíja a vyrába súčiastky, ako sú nápravy a motory pre výrobcov autobusov a autokarov po celom svete. Spoločnosť DAF Trucks N.V. má výrobné závody v Eindhovene v Holandsku, vo Westerlo v Belgicku, v Leyland v Spojenom kráľovstve a v Ponta Grossa v Brazílii a 1 100 servisných dílerov a servisných miest v Európe i mimo nej.

Zdroj: DAF

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

aditíva do nafty, Wellness motorového vozidla, na ktorý by ste mali pravidelne myslieť

Wellness motorového vozidla, na ktorý by ste mali pravidelne myslieť

Každý majiteľ motorového vozidla by mal mať na pamäti, že starostlivosť o motor nie je …