nedeľa - 5. mája, 2024
, „Utopený“ mobil vrátila mladej Nórke veľryba

„Utopený“ mobil vrátila mladej Nórke veľryba

Predstavte si, že vám do mora spadne mobil. Vy sa nešťastne lúčite so všetkými fotkami, videami a ďalšími materiálmi a zrazu sa stane niečo nečakané. Mobil vám podá veľryba. Ale poďme pekne po poriadku.

Rybári loviaci vo vodách v blízkosti nórskej rybárskej dediny Inga ešte koncom apríla informovali o veľrybe, ktorá mala na sebe zvláštny postroj a spozorovali ju v blízkosti rybárskych lodí. Vo vnútri toho postroja sa našiel nápis „Zariadenie Petrohradu„. Nórski odborníci sa domnievali, že veľryba prešla v Rusku špeciálnym výcvikom. Správala sa podivne, aktívne vyhľadávala lode a mala na sebe tesný postroj, ktorý sa zdal byť prispôsobený pre kameru alebo zbraň.

O niekoľko dní neskôr táto ruská špiónka plávala okolo člna mladej Nórky neďaleko mesta Hammerfest. Mladej Nórke vypadol z člna telefón priamo do mora. Keď sa už s telefónom nadobro lúčila,  zjavila sa milá veľryba a podala dievčine telefón. Celý tento moment sa podarilo zachytiť aj na kameru, a tak sa môžete presvedčiť, že veľryba bola naozaj dobre vychovaná.

Autor: Stanislava Lucká

Redaktorka spravodajstva. Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte nás na: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

aditíva do nafty, Wellness motorového vozidla, na ktorý by ste mali pravidelne myslieť

Wellness motorového vozidla, na ktorý by ste mali pravidelne myslieť

Každý majiteľ motorového vozidla by mal mať na pamäti, že starostlivosť o motor nie je …