streda - 8. mája, 2024
, Ubytovanie v Nízkych Tatrách: Dobrý dôvod na bezpečnú a krásnu dovolenku v zime
Zdroj obrázka: Anna Lurye/Shutterstock.com

Ubytovanie v Nízkych Tatrách: Dobrý dôvod na bezpečnú a krásnu dovolenku v zime

Tento rok sme si moc čerstvého vzduchu na dovolenke pri mori asi neužili. Alternatívou bola záhrada alebo terasa v blízkosti domu, ktorá však nikdy nebude tou pravou oázou pokoja, na ktorej zabudnete na problémy. Pre úspech je nutná zmena prostredia, spojená s príjemnou zábavou a krásnym prostredím. My sme pre vás niečo veľmi podobné našli. Krásne ubytovanie v Nízkych Tatrách, ktoré si zamilujete.

Dovolenka v horách v lete alebo zime má svoje neopakovateľné čaro a ponúka veľa možností na zábavu aj relax. Tak si okrem negatívneho testu zaobstarajte aj pevné gumové vaničky do kufra auta a poďte sa o tom spolu s nami presvedčiť a urobiť si plány na najbližšiu možnú dovolenku.

Ušetríte čas aj peniaze

Vybrať si miesto na krásnu dovolenku a naplánovať si výlet (najmä rodinný) je dnes veľká výzva. My sme ale pripravení ušetriť nielen vaše peniaze, ale aj čas, pretože presne vieme, kde je najlepšie stráviť príjemnú dovolenku. V prostredí krásnych hôr a obľúbenom hoteli v Jasnej sa o tom veľmi rýchlo presvedčíte.

Je tu krásne a bezpečne

Nikde inde ako v prírode nenačerpáte toľko energie a sily. A nie sú to len do zelena sfarbené koruny stromov, ale aj scenéria okolitých vrchov a štítov. Výhodou je aj príjemná koncentrácia záporne nabitých iónov, ktoré vám zdvihnú náladu.

Množstvo turistických chodníkov, príležitostí na túru alebo skvelú zábavu v blízkosti krásnych apartmánov v Jasnej. Stačí si prenajať vlastnú vilu, kde sa vyhnete kontaktu s inými cudzími ľuďmi a prípadnému ohrozeniu zdravia.

Najdôležitejšie ale je, že na svahoch máte tie najlepšie podmienky na lyžovanie a príležitosť užiť si sneh, ktorého sa asi tento rok v nížinách nedočkáme. Nezabudnite ani na chutné jedlo a možnosť využiť relax v podobe zaujímavých procedúr.

Sama príroda vám však na zotavenie celého tela poskytne tie najlepšie podmienky, tak si všetko dopredu naplánujte a vydajte sa za zaujímavou a bezpečnou dovolenkou aj v zime.

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

aditíva do nafty, Wellness motorového vozidla, na ktorý by ste mali pravidelne myslieť

Wellness motorového vozidla, na ktorý by ste mali pravidelne myslieť

Každý majiteľ motorového vozidla by mal mať na pamäti, že starostlivosť o motor nie je …