štvrtok - 9. mája, 2024
zelená kabelka, Trend 2024: Tieto farby kabeliek budú tento rok najobľúbenejšie!

Trend 2024: Tieto farby kabeliek budú tento rok najobľúbenejšie!

Pastelový rok 2024

Svetu pastelových farieb vládne jednoznačne nádherná púdrová modrá. Jemná, pokojná a veľmi sofistikovaná, pripomínajúca farbu jasnej oblohy prinesie do vášho outfitu pocit pokoja a pohody. Kabelku v tejto farbe môžete kombinovať so zvyškom oblečenia v neutrálnych farbách alebo, ak chcete vytvoriť hravý a živý letný outfit,  zlaďte ju aj s ďalšími pastelovými odtieňmi, napríklad s pastelovou ružovou. Táto veľmi elegantná a ženská farba dodá vášmu výslednému outfitu romantický dievčenský nádych.

zelená kabelka, Trend 2024: Tieto farby kabeliek budú tento rok najobľúbenejšie!

Počas tejto sezóny nebude krokom vedľa ani zelená kabelka v mätovom odtieni či v krásnej a žiarivej pastelovej žltej. Kabelky v týchto odtieňoch zaručene oživia každý váš outfit. Rovnako je to aj so sladučkou a veľmi hravou broskyňovou farbou, ktorá snáď nikdy nevyjde z módy – minimálne nie v roku 2024, kedy sa stala jednou z najobľúbenejších pastelových farieb tejto sezóny. Svoju vysnívanú kabelku môžete nájsť, napríklad, na webovej stránke internetového obchodu CCC alebo v ich kamenných predajniach, kde ponúkajú veľké množstvo krásnych kabeliek a iného kvalitného sortimentu.

Zemité prírodné odtiene

Ďalším horúcim trendom vo farbách kabeliek pre rok 2024 sú prírodné zemité odtiene. Styling kabeliek v týchto farebných odtieňoch je, vďaka ich nadčasovosti a všestrannosti, hračka – na rozdiel od odvážnych, výrazných odtieňov, ktoré v niektorých prípadoch môžu pôsobiť mierne chaoticky v kombinácii s inými výraznými časťami outfitu, kabelky v zemitých tónoch farieb spoľahlivo doplnia akýkoľvek look.

zelená kabelka, Trend 2024: Tieto farby kabeliek budú tento rok najobľúbenejšie!

Nadčasová hnedá kabelka dodáva každému outfitu nádych luxusu a elegancie. Či už v hladkej koži alebo veľmi obľúbenom semišovom vyhotovení, tento klasický odtieň sa krásne hodí ako k bežnému každodennému outfitu, tak aj k formálnemu oblečeniu na špeciálnu príležitosť.

Priznajte sa, ktorá z vás doposiaľ ešte nepodľahla trendu nádhernej olivovej farby? Vďaka svojej univerzálnosti sa krásne hodí k neutrálnym farbám, ako je béžová, hnedá či čierna, ako aj k odvážnejším odtieňom, ako je horčicová žltá a tehlová oranžová.

Metalické ikonické

Pre tie, ktoré sa neboja vyniknúť a experimentovať je rok 2024 ako stvorený! Rozžiarte svoj outfit a dodajte mu nádych luxusu vďaka metalickým prevedeniam na vašich kabelkách. Tie majú totiž geniálnu schopnosť vytvoriť aj z toho najnudnejšieho outfitu výnimočný. Na výber máte veľa možností – klasické zlaté či strieborné, netradičnejšie bronzové či odvážne metalické zelené alebo modré.

Na záver nám ostáva už iba zhodnotiť, že farebný trend sveta kabeliek pre rok 2024 je ako o odvážnych farbách kabeliek, tak aj o držaní sa klasických neutrálnych odtieňov. Či už ste fanúšičkou živých žiarivých farieb, neprehliadnuteľných metalických prevedení, rozprávkových pastelových farieb alebo uprednostňujete minimalizmus vo forme neutrálnych odtieňov – v roku 2024 ostane štýlová a trendy každá jedna z vás!

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

aditíva do nafty, Wellness motorového vozidla, na ktorý by ste mali pravidelne myslieť

Wellness motorového vozidla, na ktorý by ste mali pravidelne myslieť

Každý majiteľ motorového vozidla by mal mať na pamäti, že starostlivosť o motor nie je …