nedeľa - 28. apríla, 2024
, Cyklomaratón na počesť výročia SNP

Cyklomaratón na počesť výročia SNP

Mesto Martin v spolupráci s R.C.T. Martin Vás srdečne aj v roku 2016 pozývajú už na 8. ročník martinského MERIDA cyklomaratónu po ceste SNP. Športové podujatie sa aj tento rok koná pod záštitou podpredsedu Národnej rady Slovenskej republiky a primátora mesta Martin Andreja Hrnčiara na počesť 72. výročia začiatku Slovenského národného povstania.

Preteky, ktoré sa konajú na počesť výročia SNP štartujú v nedeľu 28. augusta 2016 o 10:00 hodine spred budovy Mestského úradu v Martine. Súťažiaci budú mať na výber dve trasy, a to kratšiu 65 km a dlhšiu 100 km. Samozrejme nebude chýbať ani detská kategória s upraveným cyklistickým okruhom pred budovou Mestského úradu v Martine.

Prezentácia cyklistov sa uskutoční vo vestibule Mestského úradu v Martine v sobotu 27. augusta v čase od 18:00 hod. do 20:00 hod., a taktiež aj v deň pretekov v nedeľu 28. augusta v čase od  7:30 hod. do 9:30 hod. Detské kategórie sa budú môcť prezentovať v deň pretekov takisto na Mestskom úrade v Martine od 9:45. A ich štart je naplánovaný na 10:30 hod.

Bližšie informácie o registrácií a trase pretekov nájdete na webovej stránke www.rctmartin.sk.

, Cyklomaratón na počesť výročia SNP

Zdroj: martin.sk

Foto: rctmartin.sk

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

Laska na dedine, Stavanie máju, svadobné zvyky, či ľúbostná poradňa. Múzeum slovenskej dediny priblíži tému lásky na slovenskom vidieku

Stavanie máju, svadobné zvyky, či ľúbostná poradňa. Múzeum slovenskej dediny priblíži tému lásky na slovenskom vidieku

Tradičná dedinská etiketa prikazovala, aby láska bola skromná. Nesmela byť okázalá, ani sa nemala prejavovať …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *