pondelok - 6. mája, 2024
, Divadelná noc je opäť tu

Divadelná noc je opäť tu

Sedmospáči, prebuďte sa! To je motto siedmeho ročníka projektu Noc divadiel, ktorý spojí v sobotu 19. novembra divadlá na Slovensku a po celej Európe. 

Noc divadiel 2016 je 7. ročníkom noci otvorených divadiel, predstavení a výnimočných zážitkov. Európske podujatie prezentuje divadlo tvorivým spôsobom v netradičnom časovom rozpätí. Tento rok je do projektu zapojených 49 divadiel z 22 slovenských miest. Slovenské divadlá otvoria svoje priestory počas večerných a nočných hodín, aby demonštrovali svoju otvorenosť novým podnetom, novým divákom a inšpirácii zvonku.

Slovenské komorné divadlo Martin sa aj tento rok zapojí do celoeurópskeho podujatia Noc divadiel, počas ktorého sprístupní svojim návštevníkom priestory bežne skryté a uskutoční stretnutia aj diskusie s tvorcami a hosťami. Pre všetkých milovníkov divadla, malých aj veľkých, je pripravená divadelná noc plná zážitkov. Okrem najnovšieho divadelného predstavenia SKD „Hráči“ sa návštevníci budú môcť tešiť na diskusiu s tvorcami, objavovať zákulisie a skryté zákutia divadla, zúčastniť sa čítačky pripravovanej hry „Vojna nemá ženskú tvár“ či zhliadnuť archívnu videoprojekciu z predstavenia SND v Bratislave.

Väčšina predstavení a sprievodného programu je zdarma, prípadne za výrazne znížené vstupné. Viac informácií na divadlomartin.sk

, Divadelná noc je opäť tu

zdroj: Tibor Kubička, PR manažér SKD Martin

foto: zdroj

 

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

envirocentrum, Mesto Martin otvorilo moderné Envirocentrum

Mesto Martin otvorilo moderné Envirocentrum

Pri príležitosti Dňa Zeme mesto Martin 22.4.2024 slávnostne otvorilo moderné veľkokapacitné Envirocentrum v SIM-e. Ministerstvo …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *