nedeľa - 5. mája, 2024
, Gameri si prídu na svoje! Na Žilinskej univerzite sa chystá esportový festival

Gameri si prídu na svoje! Na Žilinskej univerzite sa chystá esportový festival

V dňoch 16.-18. februára 2018 sa uskutoční prvý esportový festival pod názvom UNIZA Masters EXPO. Toto atraktívne podujatie pripravila Elektrotechnická fakulta Žilinskej Univerzity v Žiline v spolupráci so spoločnosťou KOALAN, ktorá organizuje gamingové turnaje po celom Slovensku.

V priestoroch Novej menzy UNIZA si nadšenci počítačových a konzolových hier ako napr. Counter Strike či FIFA zmerajú svoje sily a zabojujú o zaujímavú finančnú odmenu.

Slávnostné otvorenie festivalu začne v piatok 16. februára o 13 hod. Program sa počas nasledovných troch dní bude niesť v znamení populárnych turnajov, vysokého prizepoolu, prezentácií technologických noviniek, rozhovorov a diskusií. Na svoje si prídu aj diváci. Pozvanie prijali známe internetové mená ako CzechCloud, Beybulka či MartinPCtips.

Súčasťou UNIZA Masters bude aj mestečko https://FELcity.sk, kde sa dozviete ako funguje virtuálna a rozšírená realita, umelá inteligencia a mnoho viac. Pre nadšencov tvorby a úpravy fotografií, videa a zvuku budú dostupné prehliadky Ateliéru multimediálnej tvorby https://amt.uniza.sk/.

, Gameri si prídu na svoje! Na Žilinskej univerzite sa chystá esportový festival

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

envirocentrum, Mesto Martin otvorilo moderné Envirocentrum

Mesto Martin otvorilo moderné Envirocentrum

Pri príležitosti Dňa Zeme mesto Martin 22.4.2024 slávnostne otvorilo moderné veľkokapacitné Envirocentrum v SIM-e. Ministerstvo …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *