sobota - 4. mája, 2024
, Cestujúcich aj tento týždeň čakajú ďalšie výluky v doprave

Cestujúcich aj tento týždeň čakajú ďalšie výluky v doprave

Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) realizujú počas niekoľkých dní výluky v doprave. Počas 26. a 27. marca 2018, v čase od 8.40 h do 12.45 h, budú výlukové práce v úseku Varín – Vrútky.

V rámci tejto výluky sa v uvedenom medzistaničnom úseku uskutoční ročná prehliadka tunelov, pri ktorej bude kontrolované odvodnenie v tuneloch, ich priestorová priechodnosť a ostatné činnosti spojené s ročnou prehliadkou. Z dôvodu týchto prác je predpoklad mierneho meškania niektorých vlakov.

Od 26.3 do 28.3.2018 od pol ôsmej ráno do jednej popoludní bude výluka vlakov v úseku Diviaky – Príbovce-Rakovo. Pre obmedzenie v úseku Žilina – Vrútky  budú vlaky mimoriadne zastavovať v dopravných bodoch Varín a Nezbudská Lúčka-Strečno.

ŽSR prosia cestujúcich o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku
ktorým môže dochádzať v dôsledku výlukových prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hlásení staničného rozhlasu v železničných staniciach.

Zdroj: ŽSR

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

envirocentrum, Mesto Martin otvorilo moderné Envirocentrum

Mesto Martin otvorilo moderné Envirocentrum

Pri príležitosti Dňa Zeme mesto Martin 22.4.2024 slávnostne otvorilo moderné veľkokapacitné Envirocentrum v SIM-e. Ministerstvo …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *