nedeľa - 5. mája, 2024
, Horná Štubňa: Policajti zachránili život 22- ročnému mužovi!

Horná Štubňa: Policajti zachránili život 22- ročnému mužovi!

Polícia prijala oznámenie, že na železničnom moste (tzv. Kráľov most) v Hornej Štubni, okres Turčianske Teplice je osoba, ktorá chce z neho skočiť. Operačné stredisko okamžite po prijatí oznámenia na miesto vyslalo policajnú hliadku z Obvodného oddelenia Policajného zboru Turčianske Teplice.

Policajti služobné motorové vozidlo odstavili pri železničnej stanici a ďalej rýchlo pokračovali peši k mostu popri železničnej trati. Po príchode na miesto zbadali v polovici mosta (vysokého asi 30 metrov) osobu, ktorá sedela na kraji za kovovým zábradlím, kde bol už voľný priestor nad zemou. Osoba bola značne rozrušená a prehnutá smerom od mosta nad zem.

, Horná Štubňa: Policajti zachránili život 22- ročnému mužovi!

Policajti ihneď začali s osobou komunikovať. Tá kričala, že nikoho nepotrebuje. Policajti takticky počas neustálej komunikácie pristúpili k osobe od jej chrbta a využili, že sa osoba otočila hlavou k nim. Vtedy ju policajti chytili a stiahli cez zábradlie smerom k železničnej trati, a tak mu zabránili v jeho ďalšom konaní. Osoba bola veľmi rozrušená a opakovane uvádzala, že ju už nebaví život, a preto chcela skočiť z mosta, aby všetko ukončila. Osobu policajti odviedli k služobnému motorovému vozidlu, neustále s ňou komunikovali a privolali jej rýchlu zdravotnícku pomoc.

Ak máte psychické problémy, môžete sa obrátiť aj na Linku dôvery (055/ 622 2323) alebo Linku nádeje (055/ 644 1155). Fungujú non stop.

Zdroj: facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

envirocentrum, Mesto Martin otvorilo moderné Envirocentrum

Mesto Martin otvorilo moderné Envirocentrum

Pri príležitosti Dňa Zeme mesto Martin 22.4.2024 slávnostne otvorilo moderné veľkokapacitné Envirocentrum v SIM-e. Ministerstvo …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *