nedeľa - 5. mája, 2024
, Žilinská radnica spúšťa Odkaz pre starostu aj osobné stretnutia

Žilinská radnica spúšťa Odkaz pre starostu aj osobné stretnutia

Komunikácia obyvateľov s mestom v 21. storočí by mala byť jednoduchá, rýchla, otvorená, transparentná a proaktívna. Radnica mesta Žilina spúšťa Odkaz pre starostu a štvrtky budú po novom patriť stretnutiam primátora s obyvateľmi.

Snahou nového vedenia je priblížiť sa občanom mesta Žilina, počúvať ich potrebám a pokúsiť sa nájsť riešenia či odpovede na ich otázky a problémy. Radnica podnikla prvé kroky preto, aby aj Žilinčania mali možnosť rýchlo a jednoducho nahlasovať podnety a nedostatky vo verejnom priestore a výsledkom je spustenie služby Odkaz pre starostu.

Ďalšou aktivitou, ktorou sa pokúsi mesto priblížiť Žilinčanom a načúvať ich podnetom, sú pravidelné štvrtkové stretnutia primátora s občanmi. Tieto stretnutia budú bývať pravidelne vo štvrtok a občania sa budú musieť na ne vopred telefonicky dohodnúť. Žilinský primátor bude po novom tiež zverejňovať na webe svoj pracovný program.

Zdroj: mesto Žilina

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

envirocentrum, Mesto Martin otvorilo moderné Envirocentrum

Mesto Martin otvorilo moderné Envirocentrum

Pri príležitosti Dňa Zeme mesto Martin 22.4.2024 slávnostne otvorilo moderné veľkokapacitné Envirocentrum v SIM-e. Ministerstvo …