sobota - 4. mája, 2024
, Učiteľka využila vlastné telo na výučbe o anatómii! Deti boli šokované
Foto: Twitter/mikemoratinos

Učiteľka využila vlastné telo na výučbe o anatómii! Deti boli šokované

Verónica Dunque, mladá argentínska učiteľka chcela na hodine prírodovedy čo najdôveryhodnejšie vysvetliť látku o anatómii ľudského tela..Zobrala to tak vážne, až bola v istom zmysle vyzlečená z kože!  

Navliekla si totiž celotelový elastický kostým, na ktorom boli  detailne zmapované vnútorné orgány a svalstvo. Prostredníctvom takejto nezvyčajnej učebnej pomôcky,  žiaci vo veku 8-9 rokov mohli lepšie porozumieť, ako to v našom tele vlastne funguje.

 

, Učiteľka využila vlastné telo na výučbe o anatómii! Deti boli šokované
Foto: Twitter/mikemoratinos

Takýto úlet však nebol v prípade učiteľky s 15 ročnou praxou ojedinelý. Verónica  svojich študentov prekvapuje rôznymi spôsobmi, ako napríklad tematickým maskovaním sa na lekcií dejepisu a podobne…

Učiteľkin manžel, ktorý vytvoril fotografie priamo počas výkladu o anatómii svoju manželku v takomto prístupe podporuje a dodal:  „Som hrdý, že tento vulkán nápadov je moja manželka! A deti boli šokované. Výborne Verónica!“

 

Za tento originálny nápad, si po zverejnení fotografií na sociálnych sieťach vyslúžila obdiv desiatok tisícok ľudí. Tí označili danú učebnú pomôcku za veľmi kreatívnu, inovatívnu a vyslovili želania, aby mali deti bežne vyučujúcich s takýmto nadšením pre vec a podobné vyučovacie hodiny, na ktoré nikdy nezabudnú.

Zdroj: mirror.co.uk

 

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

aditíva do nafty, Wellness motorového vozidla, na ktorý by ste mali pravidelne myslieť

Wellness motorového vozidla, na ktorý by ste mali pravidelne myslieť

Každý majiteľ motorového vozidla by mal mať na pamäti, že starostlivosť o motor nie je …