štvrtok - 2. mája, 2024
, Užite si tohtoročnú dovolenku inak a na Slovensku
Foto: Creative Travel Projects/Shutterstock.com

Užite si tohtoročnú dovolenku inak a na Slovensku

Príchod prvých letných dní sa začína prejavovať aj na vyšších teplotách, ktoré nás lákajú osviežiť sa pri vode. Vybrať si ale v súčasných podmienkach dobrú  a najmä bezpečnú dovolenku v exotickej krajine nebude len tak jednoduché.

Vaše rozhodnutie ovplyvnia otvorené hranice a obmedzenia, ktoré obľúbené turistické destinácie v rámci ochrany pred hrozbou šírenia koronavírusu zavádzajú. Je to smutné, ale nie dôvod na pochmúrne myšlienky.

Odpočinok potrebujeme každý jeden rok a my vám ponúkame možnosť ho tento rok realizovať na Slovensku. Môžete si so sebou vziať aj obľúbené turistické ďalekohľady a vydať sa na spoznávanie prírody.

Spoznajte konečne krásu Tatier

O tom, že máme v našej krajine svetoznáme pohorie, ktoré je obľúbené turistami z celého sveta asi vedia všetci. Mnohí z nás ho ale doteraz ešte z blízka vôbec nevideli. Prečo? Nie každému tento typ dovolenky vyhovuje, pretože hory za relax nepovažuje.

My vás ale presvedčíme o opaku. Práve príroda je bohatá na množstvo pozitívnych iónov, ktoré zlepšujú nielen našu náladu, ale aj mnohé telesné funkcie. Príroda nás tiež upokojuje, ponúka zdravý čerstvý vzduch a prenádherné prostredie. A pokiaľ si na jeho spoznávanie vyberiete luxusné apartmány Jasná, dovolenka a relax budú dokonalé!

Práve v tomto regióne sa nachádza jedna z najdlhších lyžiarskych zjazdoviek, ktorú môžete teraz v lete využiť na pešiu turistiku. Zabaviť sa do sýtosti môžete aj v blízkom aquaparku a užiť si tak nezabudnuteľnú dovolenku.

Nezabudnite sa na cestu a dovolenku dobre pripraviť

Aby bola vaša dovolenka bezproblémová, vybavte sa na ňu všetkým, čo k svojmu komfortu a pohodliu potrebujete. Myslite na odolné poťahy do auta a kufre s oblečením, ktoré môžete nosiť aj v chladnejšom počasí, pretože hory sú niekedy v tomto smere nevyspytateľné.

Ak sa dobre na všetko pripravíte a včas si krásne ubytovanie vybavíte, dovolenka na Slovensku môže byť veľmi dobrou alternatívou k tej v niekoľko kilometrov vzdialenej exotike.

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

aditíva do nafty, Wellness motorového vozidla, na ktorý by ste mali pravidelne myslieť

Wellness motorového vozidla, na ktorý by ste mali pravidelne myslieť

Každý majiteľ motorového vozidla by mal mať na pamäti, že starostlivosť o motor nie je …