nedeľa - 5. mája, 2024
, Turčianske kultúrne stredisko v Martine pripravilo regionálne kolo CINEAMA 2021

Turčianske kultúrne stredisko v Martine pripravilo regionálne kolo CINEAMA 2021

Opäť po roku sa záujemcovia o filmovú tvorbu môžu tešiť na ďalší ročník súťaže, CINEAMA 2021, ktorej garantom a vyhlasovateľom je Národné osvetové centrum. Regionálne kolo organizačne zabezpečuje Turčianske kultúrne stredisko v Martine.

Súťaž je určená pre všetkých amatérskych filmových tvorcov jednotlivcov, dvojíc, aj autorských kolektívov. Do súťaže sa prihlásite vyplnením elektronického formulára na stránke Národného osvetového centra.

Uzávierka prihlášok a doručenia súťažných filmov do Turčianskeho kultúrneho strediska v Martine je: 15. marec 2021. Viac informácií nádejete tu.

V prípade otázok ohľadom prihlasovania do regionálneho kola súťaže: CINEAMA 2021 – prosím kontaktujte metodika pre filmovú tvorbu na e-mailovej adrese: vytvarnictvo@tks.sk Vyhodnotenie a prehliadka filmov regionálneho kola súťaže sa uskutoční: 25. marca 2021 o 16.00 h.

V prípade pretrvávajúcej nepriaznivej epidemiologickej situácie bude termín vyhodnotenia súťaže posunutý. O všetkých prípadných zmenách Vás budeme určite včas informovať.

Zdroj: Turčianske kultúrne stredisko

Autor: Stanislava Lucká

Redaktorka spravodajstva. Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte nás na: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

envirocentrum, Mesto Martin otvorilo moderné Envirocentrum

Mesto Martin otvorilo moderné Envirocentrum

Pri príležitosti Dňa Zeme mesto Martin 22.4.2024 slávnostne otvorilo moderné veľkokapacitné Envirocentrum v SIM-e. Ministerstvo …