piatok - 3. mája, 2024
Bezpečnostné systémy, Bezpečnostné systémy, vďaka ktorým môžete nechať domov bez dozoru
Foto ilustračné: Shutterstock

Bezpečnostné systémy, vďaka ktorým môžete nechať domov bez dozoru

Počas dovolenky môžete svoj dom ochrániť pred „zlodejmi“ tak, že požiadate susedov alebo priateľov, aby prišli poliať kvety a vyprázdniť schránku. Oveľa lepším spôsobom ochrany vášho majetku sú ale moderné systémy, s ktorými vás v našom článku zoznámime a môžete ich naplno využiť.

Krásna letná dovolenka je predsa o pokojnej atmosfére a tú si budete môcť plnými dúškami užívať len vtedy, ak budete mať v zabezpečení svojho domu maximálnu istotu.

Elektrická zabezpečovacia signalizácia

Napriek moderným bezpečnostným dverám, zaistením oknám a balkónom, patria najmä nižšie položené byty a rodinné domy k najviac ohrozeným nehnuteľnostiam. To však už pri použití modernej elektrickej zabezpečovacej signalizácie neplatí.

Tento systém sa o dokonalé zabezpečenie domu postará bez nezmyselných konštrukčných riešení a alarmov, ktoré nemajú s ochranou nič spoločné.

Kamerové systémy, ktoré zmenia váš domov na pevnosť

Inteligentná kamera dnes už nie je len v mobile. S veľkou obľubou sa používa na zabezpečenie a kontrolu domu. Vďaka svojim moderným funkciám vám umožní zmeniť obydlie na skutočnú pevnosť.

Kompaktné, multifunkčné videokamery spolu s EZS zabránia neoprávnenému vstupu do bytu, pretože sú vybavené súpravou špeciálnych senzorov a môžu nahradiť komplexný bezpečnostný systém pre profesionálne monitorovanie.

Spoľahlivé kamerové systémy predstavujú účinnú obranu proti potenciálnym hrozbám a poskytujú maximálnu bezpečnosť, vďaka čomu si budete môcť dovolenku pri mori užívať naplno.

Mnohé digitálne modely si nevyžadujú káblovú infraštruktúru, ľahko sa inštalujú a ovládajú sa pomocou mobilu. Tak to s nimi vyskúšajte.

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

aditíva do nafty, Wellness motorového vozidla, na ktorý by ste mali pravidelne myslieť

Wellness motorového vozidla, na ktorý by ste mali pravidelne myslieť

Každý majiteľ motorového vozidla by mal mať na pamäti, že starostlivosť o motor nie je …