nedeľa - 5. mája, 2024
, Toto čakáme od Apple v nadchádzajúcich mesiacoch

Toto čakáme od Apple v nadchádzajúcich mesiacoch

V nasledujúcom článku sa pozrieme na to, ako budú vyzerať jesenné a zimné mesiace u technologického giganta Apple. Aké produkty od nich očakávate vy?

Apple Inc. pred pár rokmi zahrnula v rámci predstavenia (Apple eventu) a marketingovej kampane na nový iPhone XR aj reklamu natočenú v pražských uliciach. Prezentácia zahrňovala aj marketingovú kampaň, ktorá bola natočná v pražských uliciach. Reklama sa nazývala Color Flood (2018) a podľa nášho názoru kreatívnym spôsobom vystihla farebný displej tejto série mobilných zariadení. Myslíte si, že môžeme očakávať niečo podobné aj v rámci nasledujúcich Apple eventov? Pretože práve na predpokladané Apple podujatia, sa náš článok zameriava… Podľa jedného zahraničného časopisu, Apple plánuje realizovať až 2 podujatia v zimnom období. Na základe skúseností z minulých rokov, pôjde s veľkou pravdepodobnosťou o septembrový a októbrový/novembrový dátum.

Za predpokladu, že spoločnosť skutočne realizuje podujatia, očakávame, že budú na ňom odprezentované nasledovné produkty.

Iphone 13

Už dlhšiu dobu sa vo vodách internetu šepká o tomto produkte  a vzhľadom na to, že Apple takmer každoročne ohlasuje nový model, myslíme si, že je to veľmi pravdepodobné. Nové verzie iPhone zariadení budú s veľkou pravdepodobnosťou disponovať novým čipom (ktorý aj tak využijú naplno iba grafici/strihači – ľudia, ktorí pracujú so skutočne náročnými procesmi), lepšou kamerou, batériou s dlhšou výdržou a rýchlejším 5G.

Apple Watch Series 7 

Podobne, ako v prípade iPhone aj chytré hodinky – Apple  Watch sú predstavované na trh ako na bežiacom páse. Každý rok je predstavený nový model a tu sme si viac menej istý, že tomu tak bude aj tentoraz. Vzhľadom na to, že iPhone s posledným modelom trochu odbočil od tradičného dizajnu, predpokladáme niečo podobné aj v oblasti Apple watch – plochý dizajn.

V rámci iPhone a Apple Watch sa možno opäť dočkáme rôznych farebných prevedení… Apple je v tomto smere nevyspytateľný.

AirPods 3

Predmetom internetových konšpirácií sú aj nové slúchadlá AirPods 3, ktoré by mali vyzerať podobne ako AirPods Pro, s hlavným rozdielom absencia funkcie aktívneho potlačenia hluku. Tento krok by mal umožniť nižšiu predajnú cenu a zároveň boostnuť predaje.

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

aditíva do nafty, Wellness motorového vozidla, na ktorý by ste mali pravidelne myslieť

Wellness motorového vozidla, na ktorý by ste mali pravidelne myslieť

Každý majiteľ motorového vozidla by mal mať na pamäti, že starostlivosť o motor nie je …