nedeľa - 5. mája, 2024
HK Martin, Gól v poslednej minúte priniesol drámu, ktorú rozuzlilo predĺženie
Foto: Facebook HK Martin

Gól v poslednej minúte priniesol drámu, ktorú rozuzlilo predĺženie

V 13. kole SHL bol v na programe v Turci zápas Martina s Dubnicou a povedzme si, že hostia mali čo Martinu oplácať. Tieto dva tímy sa totižto už raz stretli v zápase 2. kola, kedy až do 3. tretiny  Dubnica vyhrávala o 3 góly, no Martinu sa v poslednom dejstve podarilo štyrmi gólmi učiniť senzačný obrat a Dubničanom zostala v ústach trpká chuť prehry.

Zápas sa z pohľadu Dubnice nevyvíjal najhoršie a bližšie k víťazstvu mali v riadnom hracom čase práve oni. V úvodnom dejstve sa hostia dostali do vedenia vďaka gólu z hokejky Huhtelu no do prestávky sa Martinu podarilo vyrovnať, kedy sa do listiny strelcov zapísal Ďurina. V druhej tretine sa scenár zopakoval, Dubnica odskočila o gól a Martin zase kontroval. V záverečnej tretine sa hostia dostali opäť do vedenia, tentokrát sa presadil Beták. A keď sa zdalo, že konečné skóre sa už meniť nebude, domáci ešte zabojovali, vsadili na power-play a necelú pól minútu pred koncom riadneho hracieho času sa im podarilo vyrovnať. Zápas vyústil do predĺženia a v ňom už bol úspešnejší Martin.

HK VITAR Martin – TSS Group Spartak Dubnica 4:3 pp (1:1, 1:1, 1:1 – 1:0)

Góly: 15. Ďurina (Tiainen, Dírer), 28. Dírer (Siakeľ, Petran), 60. Poliaček (Petran), 64. Dírer (Charvát) – 8. Huhtela (Tábi, Lunter), 22. Ondruš (Škvarek, Korbel), 55. Beták (Kristín)

Zhodnotenie zápasu:

Vyjadrenia trénerov a hráčov poskytla Oľga Roháľová

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

envirocentrum, Mesto Martin otvorilo moderné Envirocentrum

Mesto Martin otvorilo moderné Envirocentrum

Pri príležitosti Dňa Zeme mesto Martin 22.4.2024 slávnostne otvorilo moderné veľkokapacitné Envirocentrum v SIM-e. Ministerstvo …