nedeľa - 5. mája, 2024
Jimmy Pé, Barmuseum: Jimmy Pé
Foto: Michal Zahornacký

Barmuseum: Jimmy Pé

Martinské Barmuseum pozýva na koncert Jimmyho Pé, ktorého meno nie je pre žiadneho fanúšika elektronickej hudby žiadnou neznámou. A to nie len na Slovensku. Tento šikovný producent a Dj sa so svojou hudbou prebojoval ďaleko za hranice našej krajiny. Na koncerte sa o support postará domáci High Trak energickou zmesou techna, electra a tanečných rave klasík.

Jimmy Pé, v Barmuseum, 27.01.2023. o 21:00.

BIO

Jimmy Pé je úspešný slovenský producent a DJ, ktorý dokáže skákať do rôznych hudobných teritórií a napriek tomu si zachováva svoj vlastný rukopis, ktorého hlavnými ingredienciami sú zlomené rytmy okorenené charakteristickými skokmi medzi melanchóliou a eufóriou. Má za sebou turné v USA, Indii, Číne, Európe, hral na významných európskych festivaloch a supportoval mená ako Hudson Mohawke, Four Tet, Thundercat, A-Trak či RL Grime.

Získal tiež ocenenie Radio_Head za najlepší elektronický album na Slovensku za Fake Fantasy EP a dostal sa do rebríčka Forbes 30 do 30 Slovenska.

Z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

envirocentrum, Mesto Martin otvorilo moderné Envirocentrum

Mesto Martin otvorilo moderné Envirocentrum

Pri príležitosti Dňa Zeme mesto Martin 22.4.2024 slávnostne otvorilo moderné veľkokapacitné Envirocentrum v SIM-e. Ministerstvo …