štvrtok - 9. mája, 2024
Modré hory akustik, Barmuseum: Modré hory akustik

Barmuseum: Modré hory akustik

Projekt festHUDOBNE pokračuje a druhou skupinou, ktorú si pre vás pripravili v Barmuseu, sú nezameniteľný Modré hory. Možno si ich pamätáte z premiéry na Pohode 2019, kde spolu s kapelou odštartovali nezabudnuteľnú show. A teraz sa k vám vracajú, aby predstavili svoj nový program.

Modre hory v Barmuseum, Nedeľa 31.03.2024 o 20:00

Bene, Lyrik, Roland Kánik a ich hostia Michal Šelep (na basa ) a Ľuboš „Ežo“ Ambrozai (na bicie) sa v tejto zostave stali skutočnou hudobnou silou. Ich spolupráca sa ukázala ako neuveriteľne úspešná, a preto sa rozhodli, že to nenechajú len na jediný koncert. Dokonca spolu nahrali aj spoločný album s názvom „Akustik“. A fanúšikovia sa môžu tešiť, že v tejto zostave zahrajú aj u nás v Martine.

Modré hory sa môžu pochváliť bohatým hudobným portfóliom, ktoré zahŕňa 5 albumov, 2 mixtapes, jedno EPčko a dokonca aj knihu textov. Niektorí ich považujú za rap pre staršiu generáciu, ale pre nich ide predovšetkým o lásku k hudbe, ktorú zbožňujú.

Takže neváhajte a príďte si vypočuť úžasné Modré hory v ich špeciálnom akustickom prevedení. Tento večer bude plný zvukov, ktoré vám otvoria nové hudobné horizonty.

Vstupenky: ticketlive.sk

Zdroj: Barmuseum

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

Dotyky a spojenia, Festival Dotyky a spojenia predstavuje svojich patrónov a výberový program

Festival Dotyky a spojenia predstavuje svojich patrónov a výberový program

Festival Dotyky a spojenia je najväčšia prehliadka najnovšej tvorby profesionálnych zriaďovaných aj nezriaďovaných divadiel, ktoré …