sobota - 20. apríla, 2024
, Katarína Tekeľová: V každom jednom príbehu je kúsok mojej duše

Katarína Tekeľová: V každom jednom príbehu je kúsok mojej duše

Martin – Turčianska knižnica v spolupráci s kníhkupectvom Martinus usporiadala v stredu, 28. januára, besedu s autorkou Katarínou Tekeľovou. Jej meno je možno známejšie z televíznej obrazovky, než z obálky knihy, do knižnice však prišla predstaviť svoje nové dielo Malý kúsok duše. Som v každom príbehu, pretože som písala o tom, čo som stretávala na ulici, s čím som sa stretávala denne v práci, čo som zažívala doma,“ hovorí o knihe autorka. Počas besedy sa nevyhla ani otázkam o svojej žurnalistickej profesií. Ktoré príbehy sa tvoria jednoduchšie, žurnalistické alebo knižné, zaujímalo aj našu redaktorku Ninu Francelovú.

[audio:https://rebeca.sk/wp-content/uploads/2015/01/tekelova_28_01_2015.mp3|titles= Katarína Tekeľová pre Rádio Rebeca 28.01.2015]

Katarína Tekeľová od roku 2003 pracuje v médiách, je dlhoročnou reportérkou domáceho televízneho spravodajstva. Nevšedné ľudské príbehy plné šťastia aj zákernosti, ale aj úsmevné či smutné osudy sú jej každodennou realitou. Pre svoj knižný debut čerpala námety pospájaním mozaiky medializovaných i nezverejnených osudov okolo seba. Čitateľom sa prvýkrát predstavila knihou Nedokonalý plán, ktorú neskôr nasledovala kniha Malý kúsok duše.

Foto: redakcia

Zdroj: martinus.sk

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

, Matica slovenská ocení matičiarov padlých v boji proti nacizmu v druhej svetovej vojne

Matica slovenská ocení matičiarov padlých v boji proti nacizmu v druhej svetovej vojne

Matica slovenská ocení osobnosti slovenského kultúrneho života in memoriam, ktoré sa v druhej svetovej vojne …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *