piatok - 29. marca, 2024
, Fotomaratón Martin 2017 je opäť tu! Už ste sa prihlásili?

Fotomaratón Martin 2017 je opäť tu! Už ste sa prihlásili?

Opäť po roku sa záujemcovia o fotografiu a súťaženie môžu tešiť na ďalší, v poradí  už piaty ročník podujatia s názvom Fotomaratón Martin 2017. Účastníkov radi privítame 27. mája 2017 o 10.00 h v klubových priestoroch Turčianskeho kultúrneho strediska v Martine.

Príďte sa  zabaviť, ukázať svoje schopnosti, spracovať fotografie na nové témy a vypočuť si verejné hodnotenie odborníkov. Motiváciou účasti je prezentácia vlastnej tvorby, ako aj hodnotenie  fotografií naživo. Porotcami súťaže budú Miroslav Zaťko (Banská Bystrica) – predseda Banskobystrického fotoklubu, organizátor Fotomaratónu v Banskej Bystrici, Michal Pišný – profesionálny fotograf (Martin) a Martin Tomáška člen fotoklubu Obzor (Žilina). Bonusom súťaže je, že vybraná kolekcia fotografií bude vytlačená a vystavená na Letnom foto feste  na pešej zóne v Martine, ako aj na novembrovom Martinskom cestovateľskom festivale.

Súťažiť sa bude v dvoch kategóriách. V prvej kategórii účastníci spracujú kolekciu šiestich fotografií, pričom každá fotografia bude na inú tému. Účastníci v druhej kategórii vytvoria rovnako kolekciu šiestich fotografií, ale všetky fotografie budú na jednu zo šiestich zadaných tém. Podmienkou účasti je registrácia prostredníctvom zaslania  prihlášky do 24. mája 2017, a to elektronicky na e-mail: radoslav.pancik@gmail.com alebo osobne v Turčianskom kultúrnom stredisku v  Martine, Divadelná 656/3, 036 01 Martin. Uzávierka prihlášok je do 24. mája 2017. Viac informácií nájdete na: www.tks.sk.

Fotomaratón Martin organizačne zabezpečuje Turčianske kultúrne stredisko v Martine v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja a je súčasťou projektu Obrazy svetla III. Podujatie je podporené z verejných zdrojov poskytnutých Fondom na podporu umenia a spolufinancované s podporou Žilinského samosprávneho kraja.

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

, Zaujíma vás ľudová kultúra? Pozrite si prehliadku folklórnych kolektívov

Zaujíma vás ľudová kultúra? Pozrite si prehliadku folklórnych kolektívov

Turčianske kultúrne stredisko v Martine v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja organizuje 23. septembra 2017 krajskú postupovú …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *