piatok - 19. apríla, 2024
, Fotí ti to? AMFO je skvelá príležitosť ukázať, čo dokážeš
Foto: Pixabay/trinhkien91

Fotí ti to? AMFO je skvelá príležitosť ukázať, čo dokážeš

Turčianske kultúrne stredisko v Martine v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja  tento rok pripravuje už 47. ročník regionálneho kola súťaže neprofesionálnej fotografickej tvorby „AMFO 2019“, ktorá je najstaršou a najprestížnejšou celoštátnou súťažou v oblasti amatérskej fotografickej tvorby na Slovensku.

Súťaž je určená deťom, mládeži a dospelým. Napomáha vyhľadávaniu talentovaných tvorcov, zároveň vytvára aj priestor pre rozvoj umeleckej tvorivosti i technickej zdatnosti žiakov, mládeže i dospelých. Vytvára možnosť pre prezentáciu diel rôzneho tematického i žánrového zamerania, vytvára priestor pre porovnanie ich umeleckej i technickej úrovne. Taktiež umožňuje rozvíjať talent, i technické danosti účastníkov – mladých tvorcov i dospelých autorov, prispieva k zmysluplnému využívaniu voľného času v intenciách súčasného  spôsobu života.

Súčasťou súťaže je aj vzdelávacia časť, ktorá prispieva k ďalšiemu rozvíjaniu vedomostí a odovzdávaniu skúseností či už v oblasti umeleckej tvorby alebo v oblasti procesu technického spracovania jednotlivých fotografických diel.

Uzávierka doručenia prihlášky a súťažných fotografií do Turčianskeho kultúrneho strediska v Martine je: 29. marec 2019. Vernisáž výstavy a slávnostné odovzdávanie cien sa uskutoční 17. apríla 2019 o 16.00 h. Viac informácií spolu s prihláškou  nájdete po kliknutí na tento odkaz.

Zdroj: Zuzana Bukovenová, TKS v Martine

, Fotí ti to? AMFO je skvelá príležitosť ukázať, čo dokážeš

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

Modré hory akustik, Barmuseum: Modré hory akustik

Barmuseum: Modré hory akustik

Projekt festHUDOBNE pokračuje a druhou skupinou, ktorú si pre vás pripravili v Barmuseu, sú nezameniteľný …