sobota - 27. apríla, 2024
, Dobrovoľný hasičský zbor v Diakovej má nové hasičské auto

Dobrovoľný hasičský zbor v Diakovej má nové hasičské auto

Cez víkend sa vo viacerých obciach na Slovensku odovzdávali hasičské vozidlá. Zástupcovia Dobrovoľného hasičského zboru v Diakovej si kľúče od automobilu prevzali z rúk podpredsedu vlády a ministra vnútra SR Roberta Kaliňáka v sobotu 14. novembra 2015 o 13:00 hod.

Nové hasičské auto pomôže dobrovoľným hasičom počas zásahov, či už pri požiaroch, povodniach a iných živelných pohromách. Tento dar pomôže ľuďom, ktorí sa rozhodli vo svojom voľnom čase nasadzovať vlastné životy, skvalitniť ich náročnú a zodpovednú prácu.

Slávnostné odovzdanie hasičského vozidla pre Dobrovoľný hasičský zbor v Diakovej sa konalo v sobotu 14. novembra 2015 o 13:00. Hasičom odovzdal kľúče od automobilu podpredseda vlády a minister vnútra SR Robert Kaliňák.

V sobotu navštívil Robert Kaliňák aj ďalšie slovenské obce. V Turci získali nové hasičské autá dobrovoľní hasiči v Ďanovej, Necpaloch, Šútove, a tiež v Belá – Dulice.

Foto: Milan Nemček

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

Laska na dedine, Stavanie máju, svadobné zvyky, či ľúbostná poradňa. Múzeum slovenskej dediny priblíži tému lásky na slovenskom vidieku

Stavanie máju, svadobné zvyky, či ľúbostná poradňa. Múzeum slovenskej dediny priblíži tému lásky na slovenskom vidieku

Tradičná dedinská etiketa prikazovala, aby láska bola skromná. Nesmela byť okázalá, ani sa nemala prejavovať …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *