sobota - 4. mája, 2024
tehotenská móda, Svetová tehotenská móda je o kvalite a dizajne

Svetová tehotenská móda je o kvalite a dizajne

tehotenská móda, Svetová tehotenská móda je o kvalite a dizajneDnešná tehotenská móda dokáže uspokojiť každý štýl obliekania budúcej mamičky. Stavia na špičkovej kvalite materiálov a rafinovaných detailoch, ktoré robia tehotenské oblečenie nielen dokonalé, ale i veľmi praktické.

Holandská značka Queen Mum prináša ľahké a pohodlné tehotenské oblečenie s maximálnym dôrazom na budúcu mamičku a jej potreby. Prednosťou sú vlastné tkaniny navrhované v najhorúcejších módnych trendoch.V jej ponuke nájdete tehotenské nohavice a rifle, tehotenské šaty, tuniky a tričká, sukne, tehotenské pančuchy alebo aj pohodlné tehotenské legíny.

Mladou a originálnou tehotenskou módou sa vyznačuje aj druhá holandská značka Love2Wait, ktorá oslovuje ženy, ktoré chcú pôsobiť sebavedomo, cool a trendy! Dizajn značky je naozaj výnimočný a presne to poskytuje aj tehotným ženám. Hoci v jej kolekciách nájdete viac, značka sa preslávila hlavne pohodlnými tehotenskými nohavicami.

Pohodlné a zároveň sexi domáce a spodné oblečenie prináša americká značka Belabumbum. Jej úspech pochádza nielen z výberu kvalitného a pohodlného materiálu, ale i z odvážneho výberu žiarivých farieb. Tehotné ženy chcú žiariť a značka Belabumbum im to dokonale poskytuje v podobne hravej farebnosti a sofistikovanosti modelov.

Práve tehotenská spodná bielizeň bola najdlhšie „zanedvábaná“ oblasť v tehotenskej móde. To dalo impulz pre vznik špecializovaných značiek. V Londýne vznikla značka Amoralia, ktorá reagovala na obrovskú dieru na trhu. Jej modely sa vyznačujú ženskosťou a jemnou krásou, pričom poskytujú tehotnej žene pohodlie a štýl. Medzi top značky spodnej tehotenskej bielizne rozhodne patrí francúzska značka Cache Coeur, ktorá osloví ženy, ktoré sa chcú cítiť sexy.

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

aditíva do nafty, Wellness motorového vozidla, na ktorý by ste mali pravidelne myslieť

Wellness motorového vozidla, na ktorý by ste mali pravidelne myslieť

Každý majiteľ motorového vozidla by mal mať na pamäti, že starostlivosť o motor nie je …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *