utorok - 7. mája, 2024
, Streetball proti rakovine 2016

Streetball proti rakovine 2016

Máte radi basketbal? Určite si nenechajte ujsť akciu s názvom Streetball proti rakovine 2016. Podujatie sa bude konať 6. augusta v areáli martinského kúpaliska Sunny Martin.

Martinské kúpalisko Sunny Martin pozýva priaznivcov basketbalu už túto sobotu 6. augusta na Streetball proti rakovine 2016. Hráčom budú k dispozícií štyri kurty a tímy budú rozdelené do kategórií muži, ženy, zmiešané družstvo bez obmedzenia veku, zmiešane družstvo do 14 rokov, chlapci do 18 rokov a dievčatá do 18 rokov. Ide už o siedmy ročník, ktorého cieľom je spojiť protirakovinovú osvetu a prevenciu so športom, rozhýbať streetballom čo najviac ľudí bez rozdielu veku a popri tomu upriamiť ich pozornosť na celospoločenský problém, ktorým je rakovina.  Výťažok zo série je každoročne venovaný žilinskej pobočke Ligy proti rakovine.

V prípade záujmu máte stále možnosť sa zaregistrovať a súťažiť, a to najneskôr do 4. augusta do pol noci. Pre súťažiacich sú pripravené aj vecné ceny od partnerov turnaja a tri najlepšie družstvá v každej kategórií získajú trofeje. Viac informácií nájdete na www.sbpr.sk. A ak hrať nechcete príďte aspoň podporiť ľudí, ktorí sa spojili za spoločným cieľom – pomôcť  tým, ktorí to potrebujú.

, Streetball proti rakovine 2016

Foto: freepick.com

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

Hybaj hrabať, Hybaj (opäť) hrabať

Hybaj (opäť) hrabať

Už deviaty rok vytvára Slovenské národné múzeum v Martine spolu s OZ Premena v Turci …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *