nedeľa - 28. apríla, 2024
, V 7. kole prvej ligy hokejisti Martina zdolali Spišskú Novú Ves
Ilustračné foto: FB/HK Martin

V 7. kole prvej ligy hokejisti Martina zdolali Spišskú Novú Ves

V siedmom kole hokejovej I. Ligy hráči HK Martin vyhrali nad Spišskou Novou Vsou 4:3 pp a sn.

Podľa asistenta trénera HK Martin, Radovana Somíka, hráči do zápasu nevstúpili zle, boli však pod tlakom a dva góly dali v podstate až v závere hry. „Nejakú pol minútu pred koncom sme aj inkasovali gól. Myslím si, že tento gól do kabíny nás poznačil aj do toho ďalšieho zápasu. Tie začiatky druhej a tretej tretiny bol z našej strany veľmi zlé. musím uznať, že súper si zaslúžil minimálne bod za ten náš výkon. Nakoniec môžeme byť radi, že sme to takto uhrali, ale s predvedeným výkonom určite nemôžeme byť spokojní“ prezradil Somík.

Vyjadrenie asistenta trénera HK Martin, Radovana Somíka:

Ako priebeh zápasu, samostatné nájazdy a gól v 25. sekunde pred koncom tretiny vyhodnotil Andrej Jurášek z HK Martin? Zároveň fanúšikov pozýva na nadchádzajúce stretnutie s Novými Zámkami:

Čo tréneri očakávajú od najbližších stretnutí? Vladimír Turan, tréner SNV o nadchádzajúcom piatkovom zápase s Michalovcami a Radovan Somík hovorí o nástupe „iného mužstva“ v súboji s Novými Zámkami:

 

Góly: 18. Pokrivčák, 20. Jurášek, 36. Dírer, rozhodujúci nájazd Jurášek – 20., 46. Olejník, 28. Zwick. Rozhodovali: Druga – Knižka, Drblík, vylúčení: 4:7, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0.

Zdroj: TASR

Foto: FB/HK Martin

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

Laska na dedine, Stavanie máju, svadobné zvyky, či ľúbostná poradňa. Múzeum slovenskej dediny priblíži tému lásky na slovenskom vidieku

Stavanie máju, svadobné zvyky, či ľúbostná poradňa. Múzeum slovenskej dediny priblíži tému lásky na slovenskom vidieku

Tradičná dedinská etiketa prikazovala, aby láska bola skromná. Nesmela byť okázalá, ani sa nemala prejavovať …