piatok - 3. mája, 2024
, Originálna móda: Oblečte sa s dôvtipom

Originálna móda: Oblečte sa s dôvtipom

V móde je to niekedy dosť problematické, a to aj napriek širokej ponuke. Tá sa v súčasnosti stáva cenovo výhodnou a dostupnou pre široký okruh ľudí, vďaka čomu je pre niektoré osobnosti, vynikať originalitou a osobitným štýlom dosť ťažké. To už ale neplatí, ak si vyberiete nami odporúčanú módu, kde sa už len pri samotnom výbere veľmi dobre pobavíte.

Klasika, s ktorou môžete robiť hotové „zázraky“

Kvalitné tričko s krátkymi rukávmi. Jeden z najobľúbenejších druhov odevov v modernom šatníku mužov, žien, detí a adolescentov. Univerzálny model odevu, s ktorým sa nestratíte pri športe, v časoch osobného voľna, na relaxačnom pobyte v modernom hoteli v Liptovskom Mikuláši, ale ani v kancelárii alebo na večierku.

Doplniť ho môžete sakom, bundou, mikinou alebo plášťom. Možností a spôsobov využitia je naozaj veľa, stačí si len vybrať.

Ako vyzerá vtipné tričko

Ak vás ale nebaví klasika v podobe bielej alebo inej farby, oživiť svoj outfit môžete dobrým vtipom. Zaujímavé tričká s potlačou sú skvelým príkladom toho, ako sa dá s módou experimentovať a maximálne  pritom využiť kreativitu a dôvtip profesionálnych grafikov.

Vtipné tričká vás pobavia svojim spracovaním. Zaujímavé hlášky, ktoré poznáte zo svojho života, televízie alebo reklamy, vtipným a humorným spôsobom zdobia farebné tričko. Ak hľadáte naozaj originálnu módu, toto je potom to najlepšie a vhodné riešenie.

Pre tých, ktorým nevyhovuje bežný sortiment

Pre mužov, ženy a deti. Tričká, mikiny a spodná bielizeň z dielne šikovných návrhárov sa vám určite zapáčia. Ak potrebujete vhodný darček, nemáte si z čoho vybrať a rovnaká konfekcia v obchodoch vás už začala nudiť, zvoľte si práve tento typ módy a oblečte sa vtipne.

Aj moderný drevený nábytok si vyberáte s ohľadom na kvalitu a dokonalý dizajn, ktorý zapadne do celého priestoru a vášho štýlu. Nerobte to inak ani v móde a obliekajte  si len to, čo má skutočnú hodnotu. Vtipné tričká z Bastardu

 

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

aditíva do nafty, Wellness motorového vozidla, na ktorý by ste mali pravidelne myslieť

Wellness motorového vozidla, na ktorý by ste mali pravidelne myslieť

Každý majiteľ motorového vozidla by mal mať na pamäti, že starostlivosť o motor nie je …