sobota - 4. mája, 2024
, Romantické večerné prehliadky alebo Valentín na Bojnickom zámku

Romantické večerné prehliadky alebo Valentín na Bojnickom zámku

Slovenské národné múzeum – Múzeum Bojnice pripravuje pri príležitosti sviatku svätého Valentína pre návštevníkov romantické večerné prehliadky Bojnického zámku.

Tajomnými priestormi zámku prevedú návštevníkov lektori odetí v dobových kostýmoch. Rozprávanie o histórii doplnia príbehy o láske naplnenej i nenaplnenej, šťastnej i tragickej. Chýbať nebudú ani ľúbostné osudy bývalých obyvateľov zámku.

Zamilované dvojice si budú môcť zahrať hry, ktoré preveria ich znalosti o partneroch. Svoju lásku budú môcť spečatiť v kaplnke Bojnického zámku a od svätého Valentína získajú tradičný Certifikát vernosti podpísaný zámockým panstvom.

Valentínske večerné prehliadky Bojnického zámku sa budú konať 14. a 15. februára od 17.00 hod. Vstupenky bude možné zakúpiť si do 18:00 hod.

!!! SÚŤAŽ UKONĆENÁ !!!

Napíš na sutaz@rebeca.sk, názov romantickej skladby, ktorú si spájaš so svojim partnerom, či partnerkou a si v hre o vstupenku pre 2 osoby na romantickú valentínsku prehliadku Bojnického zámku.

, Romantické večerné prehliadky alebo Valentín na Bojnickom zámku

PRAVIDLA SUTAZE Valentin

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

envirocentrum, Mesto Martin otvorilo moderné Envirocentrum

Mesto Martin otvorilo moderné Envirocentrum

Pri príležitosti Dňa Zeme mesto Martin 22.4.2024 slávnostne otvorilo moderné veľkokapacitné Envirocentrum v SIM-e. Ministerstvo …