nedeľa - 28. apríla, 2024
, Žilinskí policajti zadržali 32-ročného dílera drog
Foto: KR PZ Žilina

Žilinskí policajti zadržali 32-ročného dílera drog

Žilinskí policajti vo štvrtok 20. augusta zadržali 32 ročného muža, občana Českej republiky, ktorý je podozrivý z drogovej trestnej činnosti. Muž si mal od zatiaľ nestotožnenej osoby v Karvinej zadovážiť drogu zv. pervitín, ktorú priviezol na Slovensko. Informovalo o tom KR PZ v Žiline.

V popoludňajších hodinách počas policajnej akcie v Žiline, bol 32-ročný Radek kontrolovaný policajtmi ako spolujazdec vo vozidle Škoda Octavia. Pri prehliadke dobrovoľne policajtom vydal plastovú krabičku s kryštalickou látkou. Zaistená látka bola zaslaná na kriminalistickú expertízu. Podľa výsledkov predbežnej kriminalistickej expertízy, zaistené množstvo látky zodpovedá najmenej 18 bežným jednotlivým dávkam drogy. Prípad prevzal vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva PZ v Žiline, ktorý 32 ročného muža obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov a prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na návrh na väzobné stíhanie obvineného muža.

Zdroj: KR PZ Žilina

Autor: Stanislava Lucká

Redaktorka spravodajstva. Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte nás na: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

Laska na dedine, Stavanie máju, svadobné zvyky, či ľúbostná poradňa. Múzeum slovenskej dediny priblíži tému lásky na slovenskom vidieku

Stavanie máju, svadobné zvyky, či ľúbostná poradňa. Múzeum slovenskej dediny priblíži tému lásky na slovenskom vidieku

Tradičná dedinská etiketa prikazovala, aby láska bola skromná. Nesmela byť okázalá, ani sa nemala prejavovať …