pondelok - 6. mája, 2024
HK Martin, Napínavý triler medzi Martinom a Žilinou až do poslednej sekundy. Doslova!
Foto: FB HK Martin

Napínavý triler medzi Martinom a Žilinou až do poslednej sekundy. Doslova!

V 34. kole SHL sa v rivalskom derby už po štvrtý krát v tejto sezóne stretli tímy Martina a Žiliny. Predchádzajúce dueli boli vždy vyrovnané a ani tento nemohol byť výnimkou.

Počas zápasu sa ani jednému z tímov nepodarilo vybudovať viac ako jednogólové vedenie a zápas sa dramaticky vygradoval do remízového skóre 3:3. Tento stav platil až do času 59:59, kedy jednu sekundu pred koncom zápasu rozhodol o víťazstve 4:3 v prospech tímu z Turca hrdina zápasu – Matej Dírer. Martinčania tak vyrovnali sezónnu bilanciu so Žilinou na 2:2 a zároveň predlžili ich aktuálnu sériu víťazstiev už na zápas 5. v rade. Túto víťaznú šnúru si budú chcieť určite udržať aj v ďalšom zápase, na ktorý odcestujú už tento piatok do Dubnice.

HK VITAR Martin – VLCI Žilina 4:3 (1:1, 1:2, 2:0)

Góly: 9. Fafrák (Dírer, Petran), 29. Lahtinen (Tyczynski, Petran), 45. Murček, 60. Dírer – 12. Koyš (Sloboda, Paukovček), 31. Mráz (Koyš, Paukovček), 40. Varga (z tr. strieľania)

Zhodnotenie zápasu:

Vyjadrenia hráčov a trénerov poskytla Oľga Roháľová

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

envirocentrum, Mesto Martin otvorilo moderné Envirocentrum

Mesto Martin otvorilo moderné Envirocentrum

Pri príležitosti Dňa Zeme mesto Martin 22.4.2024 slávnostne otvorilo moderné veľkokapacitné Envirocentrum v SIM-e. Ministerstvo …