piatok - 18. októbra, 2024
Karmen Pál - Baláž, Karmen Pál – Baláž novým singlom V Tento Deň motivuje poslucháčov k prežívaniu prítomnosti naplno

Karmen Pál – Baláž novým singlom V Tento Deň motivuje poslucháčov k prežívaniu prítomnosti naplno

Určite mal už každý z nás pocit, že sa život neposúva tým správnym smerom, a preto si ho ani nevieme naplno užívať. Speváčka Karmen Pál-Baláž tiež nie je výnimkou. Možnosť zmeny je však v našich rukách a nikdy nie je vhodnejšia chvíľa využiť to ako hneď v tento deň. Práve na to sa mladá speváčka snaží poukázať svojou doposiaľ najpozitívnejšou pesničkou.

Posledné obdobie som v sebe cítila málo motivácie a pozitívnych myšlienok, a práve preto som sa rozhodla čo najskôr vydať túto pesničku. Som presvedčená, že ňou naladím na správnu vlnu okrem seba aj ostatných, ktorí zažívajú podobné obdobie,“ hovorí Karmen úprimne o posolstve tejto novinky. Zároveň verí, že práve toto je typ pesničky, ktorá vie nakopnúť do krásneho dňa a vyčariť úsmev na tvári. „Život treba žiť naplno dnes a netreba nechávať a odkladať skutky na zajtra. Zmenu treba spraviť hneď vtúto chvíľu a pohnúť sa vpred a pre mňa je V Tento Deň presne o tom,“ doplnila speváčka svoje pocity.

Spoluprácu rozvíja s osvedčeným tímom

Rovnako ako aj pri skladbe Dám si šancu, aj táto novinka je výsledkom vydarenej spolupráce so známymi autormi Kamilom Peterajom a Martinom Kavuličom ako aj s producentom Adamom Ilyasom Kurucom. „Ešte nedokončenú verziu textu od Kamila Peteraja sme sním dotvárali na diaľku cez telefón, priamo z Martinovho štúdia. Zavolali sme si a behom asi tak pol hodinky sme vykomunikovali chýbajúce časti k pesničke a mohli sme sa pustiť do nahrávania. Bolo to celkom zábavné a utvrdilo ma to vtom, že všetko je možné len treba chcieť,“ speváčka neskrýva nadšenie pri prezrádzaní zaujímavostí z tvorivého procesu.

Ako sám autor textu Kamil Peteraj hovorí: „Nájsť pozitívny prístup k životu. Nie je to vždy ľahké, ale umenie vedieť prekonať prekážky nás robí silnejšími. V Tento Deň je vitálna a energetická skladba, do ktorej sa Karmen riadne „oprela“ a myslím, že výsledok je veľmi presvedčivý. Nestačí, ak vás povzbudzuje okolie, človek musí vedieť povzbudiť aj sám seba, naštartovať v sebe pozitívnu energiu a nebáť sa výziev, ktoré život prináša. Myslím, že Karmen zvláda skladbu skvele a ukazuje, že jej tento typ skladieb veľmi pristane.“

Vyjadril sa aj autor hudby Martin Kavulič: „Pieseň V Tento Deň som zložil už pár rokov dozadu a na svojho interpreta čakala už dlhšiu dobu. Som rád, že táto pozitívna pieseň sa bude šíriť medzi ľuďmi v podaní jedinečnej interpretácie Karmen.“

Zmena je v nás

„Človek niekedy môže mať pocit, že sa celý svet spolčil proti nemu a neustále mu kladie polená pod nohy. Neuvedomujeme si pritom, že môže stačiť aj malá zmena, prekonať blok v našej hlave a zrazu môže byť každý deň krajší…,“ ukončuje svoje myšlienky Karmen.

Zdroj: TS, Karmen Pál-Baláž

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

Bad Karma Boy, Bad Karma Boy opäť našli radosť z hudby a vydávajú svoj štvrtý štúdiový album Noc Na Zemi

Bad Karma Boy opäť našli radosť z hudby a vydávajú svoj štvrtý štúdiový album Noc Na Zemi

Po siedmich rokoch rokoch čakania vydáva kapela Bad Karma Boy nový album Noc Na Zemi. …