sobota - 27. apríla, 2024
, Mestská polícia v Martine privíta 3 nových členov

Mestská polícia v Martine privíta 3 nových členov

Dňa 11. augusta 2015 o 9.00 h sa uskutočnilo na Mestskom úrade v Martine výberové konanie na pracovné miesto „príslušník priameho výkonu služby“ na Mestskej polícii mesta Martin.

Na základe oznámenia o vyhlásení výberového konania, ktoré bolo dňa 24. júla 2015 zverejnené na internetovej stránke Mesta Martin www.martin.sk a www.istp.sk, podalo žiadosť o účasť vo výberovom konaní v lehote do 7. augusta 2015 do 12.00 h spolu 15 uchádzačov.

Po preskúmaní predložených dokladov bolo zistené, že dvaja uchádzači nesplnili požiadavky predpoklady výberového konania. Títo dvaja uchádzači neboli zaradení do výberového konania, o čom boli písomne informovaní. Dvaja uchádzači nepredložili všetky požadované doklady a boli vyzvaní na ich doplnenie. Do termínu otvorenia výberového konania boli doklady doložené, čím títo uchádzači splnili podmienky určené v oznámení o vyhlásení výberového konania a boli pozvaní na výberové konanie.

Na výberové konanie boli pozvaní spolu 13 uchádzači, ktorí splnili kvalifikačné predpoklady a predložili úplné žiadosti o účasť vo výberovom konaní.

Výberového konania sa zúčastnilo 12 uchádzačov. Výberové konanie sa uskutočnilo písomnou formou a osobným pohovorom. Súčasťou výberového konania bola aj psychodiagnostika vybraných zručností. Podmienkou postupu uchádzačov na osobný pohovor bolo úspešné zvládnutie písomného testu, t.j. dosiahnutie minimálnej úrovne počtu bodov. Z 12 uchádzačov v písomnom teste uspeli 4 uchádzači, ktorí následne absolvovali osobný pohovor. Požiadavku úspešnosti v osobnom pohovore splnili traja uchádzači. Podľa záverov psychologičky sú všetci traja úspešní uchádzači spôsobilí na výkon obsadzovanej funkcie.

Autor: Katarína Pacnerová/tajomník výberovej komisie
Ilustračné foto: archív

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

Laska na dedine, Stavanie máju, svadobné zvyky, či ľúbostná poradňa. Múzeum slovenskej dediny priblíži tému lásky na slovenskom vidieku

Stavanie máju, svadobné zvyky, či ľúbostná poradňa. Múzeum slovenskej dediny priblíži tému lásky na slovenskom vidieku

Tradičná dedinská etiketa prikazovala, aby láska bola skromná. Nesmela byť okázalá, ani sa nemala prejavovať …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *