utorok - 7. mája, 2024
, Dolný Kubín: Najbližší víkend sa bude na zimnom štadióne korčuľovať zadarmo

Dolný Kubín: Najbližší víkend sa bude na zimnom štadióne korčuľovať zadarmo

Po štvormesačnej prestávke spustilo mesto Dolný Kubín v nedeľu 12. augusta na zimnom štadióne chladenie ľadovej plochy pred začiatkom hokejovej sezóny.

Počas víkendu od 18. do 19. augusta 2018 budú môcť Dolnokubínčania a široká verejnosť využiť ľadovú plochu na korčuľovanie zadarmo. „Každý rok umožňujeme širokej verejnosti využiť prvý víkend po vytvorení ľadovej plochy na zimnom štadióne, aby si mohli zakorčuľovať a schladiť sa tak v týchto horúčavách. Robíme to hlavne pre našich občanov, ktorí skôr obľubujú zimné športy,“ povedal Miroslav Dráb, vedúci oddelenia športu a športových zariadení na Mestskom úrade Dolný Kubín.

Pre širokú verejnosť bude ľadová plocha zdarma prístupná v časoch od 16:00 do 17:30 a 18:00 do 19:30 hod. Podľa slov Drába využila dolnokubínska samospráva letné obdobie hlavne na úpravu vnútorných priestorov zimného štadióna. „Počas tohto obdobia sme okrem tradičných vecí zrekonštruovali aj šatne a sociálne zariadenia pre hráčov a verejnosť,“ vysvetlil Dráb.

Počas sezóny túto halu využívajú aj hokejisti Mestského hokejového klubu Dolný Kubín na výchovu a rozvoj mládežníckeho hokeja v meste. Taktiež ho využíva ako svoj domovský stánok Mestský športový klub Hviezda Dolný Kubín. Okrem nich využíva dolnokubínsky zimný štadión ako svoju základňu aj slovenská parahokejová reprezentácia.

Zdroj: mesto Dolný Kubín

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

Hybaj hrabať, Hybaj (opäť) hrabať

Hybaj (opäť) hrabať

Už deviaty rok vytvára Slovenské národné múzeum v Martine spolu s OZ Premena v Turci …