sobota - 4. mája, 2024
, Svadobná výstava v Žiline aj tento rok predstaví najnovšie trendy

Svadobná výstava v Žiline aj tento rok predstaví najnovšie trendy

Do Žiliny prichádza tretí ročník svadobnej výstavy. Už 4. novembra sa predstavia kvalitné značky svadobných dodávateľov. Tento ročník je doplnený o trendy v pánskych oblekoch alebo novinky z oblasti krásy.

Svadobná výstava po tretí rok prináša inšpirácie pre svadobné oznámenia, šperky, výzdobu, doplnky, svadobné dezerty, darčeky pre hostí a najmä prehliadky šiat. Program výstavy je aj tento rok doplnený o workshop so známou make-up artistkou, ktorá prezradí praktické rady a predvedie dokonalé svadobné líčenie. Na svoje si prídu aj páni. Pripravená je tento rok aj módna prehliadka pánskych oblekov od slovenskej lokálnej značky. Salón predstaví najnovšie trendy pánskych svadobných odevov a doplnkov.

Súčasťou budú vyhľadávané drevené motýliky a manžety. Kvalitných dodávateľov doplní aj automobil prestížnej značky, ktorý si môžu páry prenajať na svoj veľký deň. „Výstava je skvelá príležitosť inšpirovať sa a ujasniť si, po akej svadbe vlastne dvojica túži. Nevesty a ženíchovia sa môžu porozprávať o svojej predstave s dodávateľmi alebo napríklad so svadobnými koordinátormi,“ povedala marketingová manažérka výstaviska, Zuzana Danechová.

Výstava je určená nielen pre všetky budúce nevesty a ženíchov, ale pre každého, kto chce stráviť príjemnú nedeľu v obklopení noviniek zo sveta krásy a módy.

Zdroj: EH Žilina

 

 

 

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

envirocentrum, Mesto Martin otvorilo moderné Envirocentrum

Mesto Martin otvorilo moderné Envirocentrum

Pri príležitosti Dňa Zeme mesto Martin 22.4.2024 slávnostne otvorilo moderné veľkokapacitné Envirocentrum v SIM-e. Ministerstvo …