sobota - 27. apríla, 2024
, Vychutnať si živé koncerty v Barmuseu môžete opäť z pohodlia svojej obývačky

Vychutnať si živé koncerty v Barmuseu môžete opäť z pohodlia svojej obývačky

Kultúrne centrum Museum v Martine prináša všetkým fanúšikom muziky živé prenosy z koncertov, ktoré si môžu vychutnať v papučiach z pohodlia domova. Sledovať sa dajú cez počítače, tablety, smartfóny či dokonca televízory – stačí len pripojenie na internet.

Barmuseum disponuje profesionálnou technikou a personálom, ktorý vás doslova vytiahne na pódium. Kamera s réžiou zachytia každý detail a zvukárovi neunikne jediný tón. Svedčia o tom doterajšie projekty, na ktorých pracovali (Facebook, YouTube).

Do projektu sa môžu zapojiť aj hudobní interpreti, ktorí nemajú priestor a potrebné technické vybavenie na vysielanie. Ak chcú oprášiť svoj hudobný repertoár v profesionálnych podmienkach a potešiť nielen verných fanúšikov, stačí kontaktovať Barmuseum.

Kultúrne centrum Museum je kultúrno-umeleckým a umelecko-komunitným centrom mesta Martin. Návštevníkom je známe aj pod názvom Barmuseum či Musko. Ide o jediný umelecky, tvorivo a organizačne nezávislý priestor v meste, ktorý už od roku 2004 prináša najkvalitnejšie slovenské a medzinárodné umenie (hudobné, divadelné, literárne, filmové), ako aj možnosti neformálneho vzdelávania umením, otvorené diskusie na aktuálne spoločenské témy či besedy o súčasnom umení.

Kompletný program podujatí ako aj kontaktné informácie možno nájsť na stránke www.barmuseum.eu.

, Vychutnať si živé koncerty v Barmuseu môžete opäť z pohodlia svojej obývačky

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

Laska na dedine, Stavanie máju, svadobné zvyky, či ľúbostná poradňa. Múzeum slovenskej dediny priblíži tému lásky na slovenskom vidieku

Stavanie máju, svadobné zvyky, či ľúbostná poradňa. Múzeum slovenskej dediny priblíži tému lásky na slovenskom vidieku

Tradičná dedinská etiketa prikazovala, aby láska bola skromná. Nesmela byť okázalá, ani sa nemala prejavovať …