nedeľa - 5. mája, 2024
, Mesto Krásno nad Kysucou zmodernizovalo knižnicu
Foto: Mesto Krásno nad Kysucou

Mesto Krásno nad Kysucou zmodernizovalo knižnicu

Mesto Krásno nad Kysucou realizovalo v roku 2021 projekt, ktorý finančne podporil Fond na podporu umenia. Naša mestská knižnica tak získala finančného prostriedky na zakúpenie nového interiérového vybavenia.

Zámerom projektu bolo zmodernizovať a zestetizovať interiér Mestskej knižnice v Krásne nad Kysucou. V rámci projektu bolo obstaraných 14 nových regálov vyhovujúcich požiadavkám bezpečnosti, ktoré svojím vzhľadom zútulnia prostredie knižnice. Záujemcom o štúdium a prácu priamo v knižnici budú slúžiť 2 nové stoly pre používateľov a priestor pre najmenších návštevníkov knižnice bol oživený novým kobercom.

Cieľom projektu bolo skvalitnenie a modernizácia knižnično-informačných služieb zodpovedajúcim súčasnej dobe, ktoré budú viesť k spokojnému návštevníkovi knižnice, čitateľovi a používateľovi knižnično-informačných služieb, ktorý sa rozhodne využiť služby knižnice. Cieľovou skupinou boli všetci súčasní ale aj potencionálni používatelia a čitatelia z radov obyvateľov nášho mesta a okolia.

Zdroj: Mesto Krásno nad Kysucou

Autor: Stanislava Lucká

Redaktorka spravodajstva. Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte nás na: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

envirocentrum, Mesto Martin otvorilo moderné Envirocentrum

Mesto Martin otvorilo moderné Envirocentrum

Pri príležitosti Dňa Zeme mesto Martin 22.4.2024 slávnostne otvorilo moderné veľkokapacitné Envirocentrum v SIM-e. Ministerstvo …