utorok - 7. mája, 2024
Najmilsi koncert roka, Zažite Najmilší koncert roka! Koncert, ktorý treba počúvať srdcom
Ilustračné foto: usmev.sk

Zažite Najmilší koncert roka! Koncert, ktorý treba počúvať srdcom

Podujatie Najmilší koncert roka uvádza v roku 2022 už svoj 32. ročník. Jeho cieľom je okrem hľadania potencionálnych talentov najmä to, aby bolo skrze sebarealizáciu a následný prejav na pódiu prinavrátené sebavedomie a hodnota deťom, ktorí ju vďaka zlej skúsenosti stratili.

Podujatie sa nesie sa v duchu spoločného hesla: „Toto som ja!“. Cieľom je dosiahnuť, aby sa deti prostredníctvom umeleckých vystúpení učili vyjadrovať svoje postoje, pocity, túžby a sny. Treba zdôrazniť, že tento ročník, tak ako minulý, je špecifický práve z dôvodu neprirodzeného sociálneho prežívania týchto detí. Počas pandémie boli izolované v centrách a preto je pre nich možnosť vystúpiť pred živým publikom o to jedinečnejšia.

„Popri samotnom koncerte sme 1. krát zrealizovali kampaň #najmilšímartin, ktorou sme chceli zapojiť aj samotných obyvateľov mesta Martin tým, že môžu deťom darovať nejakú hračku, spoločenskú hru, alebo športovú pomôcku a odmeniť ich za ich vystúpenia. Následne sme vďaka naším najmilším partnerom mohli zrealizovať súťaž o vyše 30 cien, do ktorej sa môže zapojiť ktokoľvek, za čo im aj touto cestou ďakujeme.“, hovorí Boris Pták, regionálny koordinátor dobrovoľníkov.

Regionálnym kolom Najmilšieho koncertu roka v Martine vás bude moderátorsky sprevádzať Roman Juraško. O hudobné vystúpenie sa, okrem talentovaných detí, postarajú aj Milo Kráľ a Barbora Švidraňová. Vstupné je dobrovoľné, preto sa tešíme na všetkých, ktorí si nájdu čas a chuť podporiť naše decká!

Najmilsi koncert roka, Zažite Najmilší koncert roka! Koncert, ktorý treba počúvať srdcom
Zdroj: Boris Pták, Úsmev ako dar

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

Hybaj hrabať, Hybaj (opäť) hrabať

Hybaj (opäť) hrabať

Už deviaty rok vytvára Slovenské národné múzeum v Martine spolu s OZ Premena v Turci …